Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ανάγκη του οιουδήποτε για αυτοπροβολή, δεν τον νομιμοποιεί να κρύβει την αλήθεια! Με εκτίμηση για το έργο του Λιμενικού,ένας ταπεινός διασώστης.ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Αξιότιμοι διαχειριστές των Λιμενικών νέων,είμαι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω  την ασυνήθιστη για ένστολο συμπεριφορά ενός Λιμενικού του Ηρακλείου.


Πριν από τρεις ημέρες η  ΕΜΑΚ/ΠΣ ενημερώθηκε για περιστατικό νεαρού 18χρονου τουρίστα, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα στην απόκρημνη ακτή, κοντά στην παραλία Μαδέ της Αγίας Πελαγίας.

Παρά τον κίνδυνο και τις δυσκολίες, οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με την βοήθεια ιδιωτών  διέσωσαν τον 18χρονο, ο οποίος σοβαρά τραυματισμένος στα πόδια και τη λεκάνη, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο της Παντάνασσας, όπου τον περίμενε τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όσο και οι γονείς του, οι οποίοι γεμάτοι φόρτιση και συγκίνηση προσπαθούσαν να ευχαριστήσουν τους διασώστες, που κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του 18χρονου, παρότι κινδύνευσαν και οι ίδιοι.

Δυστυχώς αργότερα διαπιστώσαμε ένα Λιμενικό ονόματι Δαφέρμο να παραχωρεί συνέντευξη σε τοπικό μέσο διαστρέφοντας τα πραγματικά περιστατικά   https://www.youtube.com/watch?v=PiXul3IAxhw προσπαθώντας να οικειοποιηθεί την όποια επιτυχία.

Απαράδεκτο,απρεπές,αντιδεοντολογικό,είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορώ να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του ατόμου,του οποίου ειρήσθω εν παρόδω η συμμετοχή στο περιστατικό ήταν να τραβά με το κινητό του τηλέφωνο την επιχείρηση!!!

Διασώστες βέβαια κύριοι δεν είναι αυτοί που παρακολουθούν αλλά αυτοί που επιχειρούν! 

Ευελπιστώ την καταγγελία αυτή να αναρτήσετε προς αποκατάσταση στοιχειωδώς  των πραγματικών
περιστατικών....με τη σειρά μας ευχαριστούμε τους ιδιώτες για την συνδρομή τους.

Η ανάγκη του οιουδήποτε για αυτοπροβολή, δεν τον νομιμοποιεί να κρύβει την αλήθεια!

Σημεία των καιρών θα μου πείτε....

Με εκτίμηση για το έργο του Λιμενικού,ένας ταπεινός διασώστης.
 
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->