Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ Φ/Γ «GOLENDRI»: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ?ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Φ/Γ  «GOLENDRI» Μία αποτυχημένη επιχείρηση....

Είναι αλήθεια ότι εδώ και ημέρες το εσωτερικών υποθέσεων του ΛΣ ερευνά την υπόθεση του Φ/Γ  «GOLENDRI»? 

Είναι αλήθεια ότι του ΥΝΑΝΠ μιλά για κάκιστη διαχείριση από την πλευρά των τοπικών παραγόντων, με αποτέλεσμα να "χαθεί" η υπόθεση?

Είναι αλήθεια ότι οι τοπικές αστυνομικές αρχές είναι δυσαρεστημένες από την συνεργασία τους με τις Λιμενικές αρχές?

Είναι αλήθεια ότι έχουν ήδη κληθεί για "εξηγήσεις" υψηλόβαθμα στελέχη του τοπικού Λιμενικού της Κρήτης?

Υπάρχουν απαντήσεις?

ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Το πλοίο οδηγήθηκε συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου (φωτό από cretalive.gr).

Φορτηγό πλοίο με σημαία Τανζανίας που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανόν μεταφέρει λαθραία τσιγάρα, εντοπίστηκε έπειτα από ευρεία επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στον όρμο των Σφακίων.

Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν έξι άτομα πλήρωμα, ουκρανοί υπήκοοι, είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη και φέρεται να παρακολουθείται εδώ και ημέρες από τις Αρχές του Λιμενικού Σώματος.

Στον όρμο των Σφακίων ήταν έτοιμο να ξεφορτώσει το φορτίο με τα τσιγάρα σε φορτηγά οχήματα, οι οδηγοί των οποίων φέρεται ότι κατάφεραν να διαφύγουν.

Το πλοίο οδηγήθηκε συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου κατέπλευσε περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής.

Κατά τον έλεγχο στα αμπάρια του θα καταμετρηθεί το φορτίο του, παρουσία στελεχών των τελωνειακών αρχών αλλά και μελών κλιμακίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος που έφθασε ειδικά για τον σκοπό αυτόν από την Αθήνα καθώς και ανδρών του Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->