Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ...!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ 09-10-2017 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ


ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ...!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ 09-10-2017 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ"Για ευνόητους λόγους δε θα θέλαμε να αναφερθεί το email μας αλλά μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ψευδώνυμο της μικρής ομάδας μας "6ΑΑ" δηλαδή 6 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ."

Σας ενημερώνουμε ως blog που δεν έχει υποταχθεί.... και δεν έχει συνθηκολογήσει....ούτε με θεσμικούς ούτε με μη θεσμικούς ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΠΛΣ κλειδώσαμε ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών ανάδειξης του νέου ΔΣ τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 .

Ετσι επίσημα από χθες ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για την ΠΟΕΠΛΣ αλλα και οι φουρτούνες για τα δυο ψηφοδέλτια και τους αντιπροσώπους και κυρίως για τους θεσμικούς και εξωθεσμικούς που μέχρι σήμερα έπαιζαν μπάλα με άλλα δεδομένα ....!

Αν και μας ζητήθηκε η προεκλογική περίοδος των 40 ημερών να κυλίσει ομαλά , όλα δείχνουν ότι θα είναι απο τις πιο σκληρές προεκλογικές περιόδους της ΠΟΕΠΛΣ με έντονο παρασκήνιο , πολλές καταγγελίες, πιέσεις , θεσμικές και εξωθεσμικές παρεμβάσεις ,πολλές διαβουλεύσεις με τους αντιπρόσωπους που θα ψηφίσουν .

Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανείς τους δεν μπόρεσε να δείξει γενναιότητα και υπευθυνότητα ,συμβάλλοντας στην ενότητα ,την ανανέωση και την ανασύνθεση του συνδικαλισμού προς όφελος των συναδέλφων οπότε δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι θα κρατήσουν ένα επίπεδο αξιοπρέπειας την περίοδο αυτή .

Ελπίζουμε να φωτιστούν οι λίγες εξαιρέσεις που υπάρχουν ανάμεσά μας ώστε στον περιορισμένο και πιεστικό προεκλογικό χρόνο μέχρι τις εκλογές , τα δύο ψηφοδέλτια ίσως και τρία με τα οποία θα κατέλθουμε στις εκλογές να μην αποδοθούν και πάλι μόνο σε ένα πόλεμο αλληλοεξόντωσης απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο το συνδικαλισμό και απογοητεύοντας ακόμη περισσότερο τους συναδέλφους και στη διασπορά ψεύτικης ελπίδας και φόβου.....αλλά να επικρατήσει η αντικειμενική παρουσίαση των προβλημάτων , η ψύχραιμη συζήτηση για τα αίτια της κρίσης στο συνδικαλισμό , η σύνεση και ορθολογικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας και η λογική στη διαμόρφωση προτάσεων .


Θα παρακολουθούμε ως εμπλεκόμενοι, από κοντά , και θα σας ενημερώνουμε καθημερινά μεχρι την ανάδειξη του νέου ΔΣ το οποίο ευελπιστούμε να επαναφέρει την αξιοπιστία του συνδικαλισμού να μη λειτουργήσει μόνο παρασκηνιακά ,να υπερασπιστεί τα συμφέροντα μας , να μην υποτιμήσει τη νοημοσύνη μας , να μην αποτελέσει συνδιοικηση , να μη συμπεριφερθεί ως οι άνθρωποι της ζωής μας δηλαδή ως κάτι διαφορετικό και ανώτερο από εμάς και να μη στηριχτεί στο αλισβερίσι με την εξουσία μόνο και μόνο για να κρατούν όλοι τις καρέκλες τους και τίποτα άλλο .

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ... ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ !!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ 09-10-2017 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ....!
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->