Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Η ΑΠΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ...Αφού συνεδριάζουν από κοινού με τους υπόλοιπους προέδρους των ομοσπονδιών για κοινοποιήσεις ενόψει ΔΕΘ και συνυπογράφουν πύρινο προσκλητήριο αγώνα καλώντας τα μέλη να συμμετέχουν μαζικά - αγωνιστικά,την ίδια στιγμή σε κλειστές πόρτες εισηγούνται η εκπροσώπηση τους να περιοριστεί σε επίπεδο προέδρων!

 Που συμβαίνει αυτό, μα που αλλού στην ΠΟΕΠΛΣ .....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ:


Με την παρούσα επιστολή εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια και την σφόδρα αντίθεσή μου στις αποφάσεις-προτάσεις του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ και συγκεκριμένα : 
 
Tην 31/08/2017 στο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΟΕΠΛΣ προτάθηκε απο τον προέδρο κ. Κυράνη και των συνοδοιπόρων του , η πραγματοποίηση κινητοποίησης στην ΔΕΘ την 08/09/2017 με την παρουσία ελάσσονος σύνθεσης Γενικού Συμβουλίου , δηλαδή μόνο με την παρουσία των προέδρων των ενώσεων, αποκλείοντας μέλη, αντιπροσώπους και τα ΔΣ των ενώσεων με αιτιολογία την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΟΕΠΛΣ η οποία δεν επιτρέπει να καλυφθούν πλήρως τα οδοιπορικά έξοδα και η διαμονή των συμμετεχόντων από μακρινές περιοχές .

Την ίδια στιγμή ,
πάλι ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ , πρότεινε το εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την 9-10 Οκτωβρίου να γίνει στο 5άστερο πολύ γνωστό ξενοδοχείο και μάλιστα οχι Σαββατοκύριακο αλλά ημέρα Δευτέρα και Τρίτη .
Και σας ερωτώ Κύριε Κυράνη και Τσιάνο:

Είναι λογικό η ΠΟΕΠΛΣ να διοργανώνει συνέδριο σε πολυτελές ξενοδοχείο ...σε μία εποχή όπου οι συνάδελφοι μας δοκιμάζονται, η κοινωνία βρυχάται από τα δυσβάσταχτα μέτρα, όπου πολλοί συνάδελφοι παλεύουν για την επιβίωση και τα αυτονόητα κι όταν παράλληλα δηλώνετε οτι η ΠΟΕΠΛΣ είναι σε κακή οικονομική κατάσταση ? 

Είναι λογικό η ΠΟΕΠΛΣ να συνυπογράφει κοινή ανακοίνωση με τους αστυνομικούς και πυροσβέστες με τίτλο : ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΕΣΕΊΣ! ΑΓΏΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΜΕΙΣ! και να μην καλείτε τα μέλη μας , τους Αντιπροσώπους και τα μελη των ΔΣ των Ενώσεων, σε δυναμική συμμετοχή , με το πρόσχημα οικονομικών προβλημάτων της ΠΟΕΠΛΣ ?

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ?
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Η ΑΠΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ?


ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΥΣ ΣΑΣ ?

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ <<ΕΛΕΓΧΕΤΕ>> , ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ) ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ .?


Δυστυχώς Πρόεδρε , τόσο εσύ όσο και οι συνοδοιπόροι σου , νοσείτε απο το <<σύνδρομο της καρέκλας>> .

Ευτυχως υπάρχουν ακόμα υγιείς δυνάμεις και είναι σίγουρο οτι η <<γιατριά>> τοσο για εσας οσο και για εμάς απο εσάς , θα έρθει στις 9 και 10 Οκτωβρίου με το αποτέλεσμα των εκλογών !!!!

02-10-2017


Πάντα ενυπόγραφα
Μπερτσιάς Αθανάσιος


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->