Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ? ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΕΣ "ΛΟΥΖΕΣΑΙ" .


ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ,

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ 35 ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. 35 ΕΧΕΙΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ? ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ?ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ? ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΑΥΤΕΣ ΛΟΥΖΕΣΑΙ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΑ 7000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΤΩΡΑ! ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΥΤΑ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->