Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

AΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΟ FB Ο ρουφιάνος, είναι το είδος ανθρώπου που θα βρεις σε όλους τους χώρους εργασίας.Τα χαρακτηριστικά του...


AΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΟ FB
George Andrew Maragos
8 ώρες ·


Ο ρουφιάνος


Δεν τον ενδιαφέρει που κάνει ζημιά στους συναδέλφους του. Καθηλωμένος στο καθήκον ακούει, επεξεργάζεται και μεταφέρει, κατά το δοκούν, τα μυστικά σου.

Είναι το είδος ανθρώπου που θα βρεις σε όλους τους χώρους εργασίας .

Δεν θα τον ανακαλύψεις εύκολα αλλά θα τον καταλάβεις από μερικά κύρια χαρακτηριστικά όπως: 


Ιώβεια υπομονή απέναντι στον προϊστάμενο και ειρωνεία απέναντι στους μικρούς συναδέλφους του.

 Επιδεικνύει μόνιμη προθυμία στις εντολές του προισταμενου του όσο και παράλογες να είναι αυτές.

 Τον αναγνωρίζεις αφού πάντα βρίσκεται στο πόδι του .Εκεί, με χαμόγελο μόνιμα κολλημένο στο πρόσωπό του, υπομονητικός ,εργασιομανής και «γλυκός».

 Δεν έχει μόνο ένα στόχο. Το μυαλό του δουλεύει συνέχεια, επεξεργάζεται πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

 Είναι πάντα ,σε απόσταση αναπνοής ,από τους μεγάλους. Κάθεται παραπέρα , σαν υπάκουο σκυλάκι ή σουλατσάρει μονίμως στα γραφεία των μεγάλων. 

Δολοπλόκος και ραδιούργος ακούει, συγκεντρώνεi πληροφορίες και κουτσομπολιά και μετά δήθεν του ξεφεύγουν μπροστά στα κατάπληκτα μάτια του προϊστάμενου.

 Είναι ο πρώτος που θα προτιμήσει ο διευθυντής για την διεκπεραίωση των ρουσφετιών του. Θα υποβιβαστεί σε σκλάβο ,θα μεσολαβήσει για να γίνει γρήγορα η δουλειά και θα φανεί «άξιος» της εμπιστοσύνης του.

 Όταν ο προισταμενος πλήττει είναι ο μοναδικός που θα τρέξει να τον χαλαρώσει και να τον διασκεδάσει .Μετά θα δηλώσει δημόσια ότι κουράστηκε να είναι καλός. Ότι στη πραγματικότητα θυσίασε, τον χρόνο του και την κούραση του, για να σώσει την διάθεση του μεγάλου.....
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->