Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ Πως θα γίνουν οι επόμενες κρίσεις στην ΕΛΑΣ;
Πλήρως "ψιμυθιωμένο" επιδιώκει η ηγεσία πως θα είναι το σύστημα αξιολογησης- κρίσεων στην αστυνομία τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr επιχειρούνται ανατρεπτικές αλλαγές με το στοίχημα που απομένει είναι εάν προλάβουν τις προθεσμίες για τις επιχειρούμενες αλλαγές.


Σε ότι αφορά στην παράλληλη επετηρίδα και την τοποθέρτηση της στην "κατάψυξη", η απάντηση από υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου είναι πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή με τη συμπερίληψη στους βαθμούς και αυτόν του ταξίαρχου. Η πολιτική ηγεσία θεωρεί ότι οι ανώτατοι βαθμοί πρέπει να μείνουν εκτός και ο καταληκτικός βαθμός να παραμείνει σε αυτον του αστυνομικού διευθυντή.

Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα που προβάλλεται ως προϋπόθεση, ειναι η εκ νέου αλλαγή του βαθμολογίου και η εκ νέου αναθεώρηση προς τα πάνω του χρόνου παραμονής των αξιωματικών σε κάθε βαθμό και τέλος, πρόθεση ειναι να δημιουργηθεί δεύτερη θέση υπαρχηγού και δημιουργία νέου κλάδου διοικητικής υποστήρξης και διαχείρισης πόρων, ούτως ώστε αυτού του είδους τα ζητήματα να μην απασχολούν τον αρχηγό, παρά μονο σε επίπεδο έγκρισης και υπογραφής.

Στο ερώτημα για το εάν υπάρχει επαρής χρονος για την υλοποίηση των προσδοκιών, η απάντηση των ίδιων πηγών ήταν πως πρόκειται για απλά ΠΔ.

Πηγή: bloko.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->