Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕ(Θ) … είναι αυτό που φαντάζεστε!!! ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ


ΔΕ(Θ) … είναι αυτό που φαντάζεστε!!!


ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ


Με κεντρικό σύνθημα ΝΑΙ σε ΟΛΑ εσείς, ΑΓΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΜΕΙΣ, ολοκληρώθηκε μια ακόμη συμμετοχή (?) των εκπροσώπων των εργαζομένων Λιμενικών στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Δεν μπήκαμε στον κόπο να αναλωθούμε σε ανακοινώσεις προ της εν λόγω κινητοποίησης μιας και τόσο η διοργάνωση όσο και η προσέλευση από πλευράς ΠΟΕΠΛΣ ήτανε επιλεκτικά ελλιπής.


Βλέπετε η «καυτή πατάτα» ακούει στο όνομα 20ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο και στην συμπρωτεύουσα δεν είχαν καιρό για χάσιμο, ασχολούμενοι με πορείες, διεκδικήσεις και παρουσία.


Πρέπει να απλωθεί ο τραχανάς, να μοιραστούν οι θέσεις…


Το ΚΑΜ/ΠΟΕΠΛΣ & ΕΝΩΣΕΩΝ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ


την προκλητική στάση της ΠΟΕΠΛΣ και ΑΠΑΙΤΕΙ


ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ, ΗΘΙΚΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι θα πρωταγωνιστήσουν για μια και μοναδική στιγμή. Μετά την απομάκρυνση εκ του «ταμείου»-κάλπης όμως όλα τα λάθη αναγνωρίζονται.


Τα κουκιά δεν τους βγαίνουν, γιατί αγαπητοί συνάδελφοι ΠΟΤΕ τους ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΜΕΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗΣ!

Η παράγκα της ΔΕΘ πρέπει να γκρεμιστεί. Δεν έχουμε χρόνο να πειραματιζόμαστε πλέον στο μέλλον και τις τύχες τις δικές μας και των οικογενειών μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΜ/ΠΟΕΠΛΣ & ΕΝΩΣΕΩΝ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->