Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΝΑΝΠ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΣ Μένει να δούμε αν ο Αρχηγος ΛΣ θα εχει την ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη του ή αν θα μεταφέρει τις ευθύνες του στα κατώτερα κλιμάκια απο αυτόν δίνοντας άφεση αμαρτιων στον εαυτό του κι αν ο Υπουργός θα εχει το πολιτικό εστω θάρρος να ζητήσει την παραίτησή του πριν ζητήσει ο Αρχηγος την παραίτηση του ΥΠΟΥΡΓΟΥ . .


Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η τεράστια οικολογική καταστροφή που έχει προκληθεί μετά την βύθιση του δεξαμενοπλοίου "Αγία ΖώνηΙΙ" στη Σαλαμίνα. 

Οι εικόνες απο τις παραλίες της Αττικής σοκάρουν .

Η επιχείρηση προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος υπό τον Αρχηγό ΛΣ απέτυχε παταγωδώς και δε το λέμε εμείς αλλά οι εικόνες ενώ το επιβεβαιώνει το γεγονός οτι είναι πλέον σε εξέλιξη επιχείρηση απορρύπανσης .


Το πρωί , στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής για την ανάστροφη του κακού κλίματος που έχει προκληθεί εις βάρος τους , ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιο Ράπτη και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Κωνσταντίνο Λεοντάρα, επισκέφθηκαν με σκάφος του λιμενικού σώματος τις περιοχές που έπληξε η θαλάσσια ρύπανση .

Δυστυχώς απέτυχαν και σε αυτό αφού το επικοινωνιακό τρικ του ενδιαφέροντος κατόπιν εορτής και της προσπάθειας να μετριάσουν τις ευθύνες τους , εξόργισε περισσότερο πολίτες - φορείς και πολιτικά κόμματα .


Κερασάκι στην τούρτα το λογοπαίγνιο του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με την παραίτηση του .

Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσιακές και πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες και έχουν τιτλο ΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ .


Μένει να δούμε αν ο Αρχηγος ΛΣ θα εχει την ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη του ή αν θα μεταφέρει τις ευθύνες του στα κατώτερα κλιμάκια απο αυτόν δίνοντας άφεση αμαρτιων στον εαυτό του κι αν ο Υπουργός θα εχει το πολιτικό εστω θάρρος να ζητήσει την παραίτησή του πριν ζητήσει ο Αρχηγος την παραίτηση του ΥΠΟΥΡΓΟΥ . .


Η ζημιά ομως έγινε και η οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό είναι ανυπολόγιστη , τώρα προέχει να καθαρίσουν οι ακτές μας.


LIMENIKANEA.GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->