Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Εκλογές Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Ποιοι αστυνομικοί θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τις εργασίες 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να προβεί στην εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας, εξελέγησαν:

Από το συνδυασμό Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών –Ε.Κ.Α.(56%) κατ' αλφαβητική σειρά, οι: Ανδρουλάκης Εμμανουήλ, Γερακαράκος Γρηγόρης, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γιανναδάκης Μανούσος, Καγκαράκης Παναγιώτης, Κουλιάκης Γεώργιος, Μαυραγάνης Χρήστος, Μπαλάσκας Σταύρος, Νταβούρας Αθανάσιος, Πανταζής Βασίλειος, Παπαδάκης Θεόφιλος, Ρήγας Νικόλαος, Συνδρεβέλης Χρήστος, Φέτκος Σταύρος και Χαντζόπουλος Θεόδωρος.

Από το συνδυασμό Ενωμένοι Αστυνομικοί - ΕΝ.Α. (15%) οι: Δεληγιώργης Γεώργιος, Μουρατίδης Ιωάννης, Παδιώτης Δημήτριος και Τζατζανά Σταυρούλα.

Από το συνδυασμό Μάχιμη Προοδευτική Ομοσπονδιακή Συμμαχία Των Αστυνομικών-Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. (11%) οι: Καλλιακμάνης Γεώργιος, Μάγγας Σωκράτης και Μαυρογιώργος Σωκράτης.

Από το συνδυασμό Ισχυρή Δημοκρατική Ένωση Αστυνομικών - Ι.Δ.Ε.Α. (11%) οι: Αδαμόπουλος Ιωάννης, Κεφάλας Ευάγγελος και Παπατσίμπας Γεώργιος.

Από το συνδυασμό Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών - Δ.Ε.Κ.Α. (7%) οι: Μαργετάκης Εμμανουήλ και Μπανιάς Δημήτριος.

Για τη Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ συμμετείχαν δυο συνδυασμοί, η «Ενότητα» που εξέλεξε τις κυρίες Γιαννακοπούλου Μαρία, Γκιουζέλη Ελένη, Κουρέτα Αναστασία και Σφενδόνη Θεοδώρα, και ο συνδυασμός ΕΝ.Α. που εξέλεξε την κα Μπούκα Βασιλική.

http://policenet.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->