Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΛΣ/ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ: ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Γνωρίστε μας λεπτομέρειες περί της μετάβασης-διαμονής στη Συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα τα περί της κάλυψης των εξόδων που θα προκύψουν από τη μετακίνηση της υπόψη αντιπροσωπείας.


Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων
Ερμούπολη Σύρου
Τ.Κ : 84100
Τηλέφωνο επικοιν. : 22810-88888
Email : epls.kyklades@gmail.com
Σύρος, 04 Σεπτεμβρίου 2017Προς : κ. Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού
Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) Κοιν: Μέλη Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων

Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας γνωρίζουμε ότι ενόψει της Ένστολης Πανελλαδικής Διαμαρτυρίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την 08 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 (Πλατεία Δικαστηρίων – Άγαλμα Βενιζέλου), στα πλαίσια της 82ης Δ.Ε.Θ , η Ένωσή μας αντιλαμβανόμενη και συναισθανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών, η οποία αν μη τι άλλο απαιτεί την δυναμική παρουσία όλων, είτε σε επίπεδο πρωτοβάθμιων, είτε δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών φορέων, προτιθέμεθα να παραστούμε με αντιπροσωπεία περί των δέκα (10) μελών, αποτελούμενη από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και απλά μέλη . 

Παρακαλούμε όπως, το ταχύτερο δυνατόν, λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη χρονική στενότητα, μας γνωρίσετε λεπτομέρειες περί της μετάβασης-διαμονής στη Συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα τα περί της κάλυψης των εξόδων που θα προκύψουν από τη μετακίνηση της υπόψη αντιπροσωπείας.


Μέλη της Ε.Π.Λ.Σ.Κυκλάδων, που κοινοποιείται η παρούσα επιστολή, παρακαλούνται όπως τυχόν εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους τους, για συμμετοχή στην ένστολη διαμαρτυρία, να γνωστοποιηθεί εγκαίρως στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΔΕΤΣΗ Ιωάννη (τηλ:6947683850), ή (διαζ) Αντιπρόεδρο κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Κων/νο (τηλ:6932422771).-

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης ΔΕΤΣΗΣ Ιωάννης
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->