Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Την δυσαρέσκεια και αγανάκτηση του εκφράζει με δημόσια ανακοίνωση και ο Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν. . για τον αυταρχικό και απολυταρχικό τρόπο αντιμετώπισης από τον κ. ΥΠΟΥΡΓΟ , του συμβάντος της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που προκλήθηκε από τη βύθιση του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ .Την δυσαρέσκεια και αγανάκτηση του εκφράζει με δημόσια ανακοίνωση και ο Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν. . για τον αυταρχικό και απολυταρχικό τρόπο αντιμετώπισης από τον κ. ΥΠΟΥΡΓΟ , του συμβάντος της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που προκλήθηκε από τη βύθιση του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ . 

Ο Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν εμμέσως πλην όμως σαφώς αποδίδει την βαρύτητα του συνόλου των ενεργειών στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και όχι στο προσωπικό και χαρακτηρίζει ως ανορθόδοξο νομοθέτημα το σχεδίου τροπολογίας περί μετασχηματισμού Κλάδου Ελέγχου Πλοίων του Υ.ΝΑ.Ν.Π. . 

Υπενθυμίζουμε ότι και ο συνδικαλιστικός  φορέας των Αξιωματικών ΛΣ (ΠΕΑΛΣ) έχει αναφερθεί σε μεθοδευμένη προσπάθεια απαξίωσης και προσβολής του έργου του Κλάδου Ελέγχου Πλοίων του Υ.ΝΑ.Ν.Π. προκειμένου η απόδοση ευθυνών μεταβιβαστεί στο προσωπικό του Κλάδου . 

Αναλυτικά :


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν.)  
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->