Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ.ΚΥΡΑΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,,,ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΑΠΕΙΛΗ.....ΩΡΑΙΟΣ! 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΑΚΡΕΣ" ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ...

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ:Έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο συνδικαλιστικής ανοχής, διαπιστώνοντας ,όμως παράλληλα ,ότι η κατάσταση έχει εξοκείλει, είμαι υποχρεωμένος να παρέμβω ως πρόεδρος της Π.Ο.Έ.Π.Λ.Σ. για τα όσα δραματικά εκτυλίσσονται στη Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου.


Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο να λαμβάνουμε ως Ομοσπονδία εξώδικο του Αντιπλοιάρχου Λ.Σ Μαρίνου Σπυρίδωνα Λιμενάρχη Ναυπλίου και του Πλωτάρχη ΛΣ ΚΟΝΤΟΥ Παναγιώτη Υπολιμενάρχη Ναυπλίου που εμμέσως πλην σαφώςαπειλούν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας ότι θα ¨συρθούν στη δικαιοσύνη ¨ επειδή θεώρησαν ότι σχετική ανακοίνωσή της τοπικής Ένωσης ,τους έθιξε!!!


Επίσης είναι αδιανόητο να τροφοδοτούνται από τον Λιμενάρχη Ναύπλιου ,στον τοπικό τύπο, άρθρα που φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδα με απειλές κατά συνδικαλιστών και τίτλο "Στο Ναυτοδικείο…".
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ακλουθούν οι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ δημόσιες δηλώσεις στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Λιμενάρχη Ναυπλίου Μαρίνου Σπυρίδωνα ,στις οποίες με ύφος απειλής καλεί τους πάντες εναντίον των συναδέλφων συνδικαλιστών της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας , ώστε να προστατέψουν με τον τρόπο αυτό το Ναύπλιο και το λιμάνι του “όχι εργαζόμενους” και κυρίως “MH NAΥΠΛΙΕΙΣ” την ίδια στιγμή ,μάλιστα, που όπως αναφέρει η ποινική διαδικασία τρέχει εις βάρος τους .
Σε άλλη ανάρτηση αναφέρει ότι αυτοί (οι συνδικαλιστές) που τον εγκαλούν είναι υπόδικοι και εμπλεκόμενοι σε Ε.Δ.Ε !!!

Σε κάθε περίπτωση , διατηρώντας πρώτα από όλα την ιδιότητα του συναδέλφου , ζητώ από τους προϊσταμένους της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου την ανάκληση κάθε μέσου πίεσης ή απειλής κατά των συναδέλφων Λιμενικών και δη συνδικαλιστών της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί να αποτελέσουν θύματα εκφοβισμού ,τη στιγμή μάλιστα που προσφάτως έχουν πανηγυρικά επιλεγεί για τη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μέσω της δημοκρατικότερης διαδικασίας που δεν είναι άλλη από την εκλογή με την ψήφο των συναδέλφων που υπηρετούν σε Αργολίδα-Κορινθία και Αρκαδία .

Ως Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ δίνω σαφές μήνυμα σε κάθε πλευρά ότι ως Πανελλήνια Ομοσπονδία που θωρακίζει και τις 18 τοπικές της Ενώσεις , δεν δεχόμαστε από κανέναν απειλές για το έργο που επιτελούμε ως συνδικαλιστικά όργανα και σε περίπτωση που αυτό διαπιστωθεί η απάντησή μας θα είναι δυναμική.


Κυράνης Κων/νος

Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->