Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απάντηση ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΑΛΣ στη νέα παρέμβαση του Πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων ...:


Απάντηση ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΑΛΣ στη νέα παρέμβαση
του Πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων ...:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ :Είναι δεδομένο οτι είμαστε υπέρμαχοι της κάθαρσης και της πάταξης της διαφθοράς αλλά είναι δεδομένο ότι είμαστε και υπέρμαχοι του δικαιώματος μας να αντιδράμε και να καταγγέλλουμε δράσεις που θεωρούμε ότι με το πρόσχημα της πάταξης της διαφθοράς,γίνονται, στοχευμένα , μεμονωμένα και κατα το δοκούν, με σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων .... αλλά και την αποφυγή ανάληψης ευθυνών .... !

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, έδωσε το παρόν στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ και ανεβαίνοντας στο βήμα είπε ότι θα περίμενε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στη διατύπωση των αιτημάτων και από τους ομιλητές και από τους συνέδρους.

«Σας άκουσα είπε να χειροκροτείτε έντονα και δυναμικά τον πρόεδρό σας, όταν έθετε οικονομικά αιτήματα. Η πατρίδα μας χρειάζεται άλλες λύσεις, καθώς βρισκόμαστε σε καθεστώς χρεοκοπίας. Ξέρετε ποιον μου θύμισε ο Γερακαράκος;» είπε στο ακροατήριο «Τον Τσίπρα, όταν έσκιζε τα μνημόνια».

Μιλώντας για τους λιμενικούς, και απατώντας σε προηγούμενη τοποθέτηση των προέδρων και των αξιωματικών και των λιμενικών υπαλλήλων, που του ζήτησαν να ανακαλέσει, είπε ότι θα περίμενε
και απ΄αυτούς ποιο υπεύθυνη στάση και ότι θα συστρατεύονταν μαζί του για την κάθαρση και την πάταξη της διαφθοράς.
Δεν είμαι βλάκας να τα βάλω με τους Λιμενικούς και τα όσα είπα αναφέρονται σε αυτούς που ελέγχουν τα πιστοποιητικά των πλοίων καθώς έχω ζητήσει να διερευνηθούν σε βάθος χρόνου τα περιστατικά ναυαγίων και ρυπάνσεων ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους. Αντιθέτως εκτιμώ το έργο των Λιμενικών και θέλω τους εκπροσώπους του συνδικαλισμού μαζί μου στο έργο της κάθαρσης και της απόδοσης ευθυνών στους υπεύθυνους.

«Οι πρόεδροι δεν είπαν τίποτα για το ότι ένα σαπιοκάραβο ήταν στη θάλασσα για 50 χρόνια κουβαλώντας πετρέλαιο. Εγώ είπα ότι οι υπηρεσίες που δίνουν τέτοια πιστοποιητικά θέλουν ξήλωμα.
Ποιοι αξιωματικοί, λοιπόν, ελέγχουν αυτούς του φαύλους; Και θα σας πω και κάτι ακόμα: Είχα έναν φίλο αξιωματικό και μου είπε από το βαθμό του συνταγματάρχη και πάνω, για να επιβιώσεις, πρέπει
να ξεσκονίζεις το πανωφόρι του υπουργού. Έχω άδικο;» είπε προλαβαίνοντας την αντίδραση του κυρίου Τόσκα και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον υπουργό πως «ξέρετε πολύ καλά ότι μέσα στο
υπουργείο βασιλεύει ο κομματισμός. Εγώ, λοιπόν, ζητώ διακοινοβουλευτικές επιτροπές και έλεγχο για να ξηλωθούν τα αποστήματα ούτως ώστε καμία μικρή ομάδα ανέντιμων να κρύβεται μέσα στο σύνολο των έντιμων αξιωματικών».

https://limeniki-rota.blogspot.gr 
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->