Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.....
ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΒΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΛΑΣΣΕΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΡΥΠΑΝΣΗ .

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->