Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κωνσταντίνου που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την 08 Σεπτεμβρίου 2017 στους συναδέλφους της ΕΛ.ΑΣ , Π.Σ και περί τους 35 συναδέλφους Λιμενικούς από όλη την Ελλάδα , μεταφέρω την έντονη διαμαρτυρία των συναδέλφων όλων των βαθμίδων για το μεγαλύτερο μέρος των αναφερόμενων στην ομιλία του.
κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. είπατε απευθυνόμενος στον κ. Πρωθυπουργο οτι ως Λιμενικοί δεν ζητούμε αμοιβές.


κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ.ως Λιμενικοί όχι μόνο ζητούμε αλλά απαιτούμε αμοιβές .

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. είπατε ότι εδώ και χρόνια ως Λιμενικοί έχουμε μάθει να να εργαζόμαστε διπλά και να αμειβόμαστε στο μισό.

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. το σωστό θα ήταν να πείτε οτι έχουμε πλέον αγανακτήσει να αναγκαζόμαστε να εργαζόμαστε διπλά και οτι δεν ανεχόμαστε να αμειβόμαστε στο μισό

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. μιλήσατε για χαμένες οργανικές θέσεις που κάποιοι ξεπούλησαν μέσα σε μια νύχτα .

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ.ξεχάσατε να πείτε ότι σε αυτό βοηθήσατε και εσείς με την απραξία σας και την αφωνία σας ως προς το ζήτημα . Μάλιστα σήμερα είστε αυτοί που δώσατε τη συγκατάθεσή σας για μείωση των οργανικών θέσεων των ΠΛΣ ενώ δεν έχετε προβεί σε καμιά συνδικαλιστική δράση ουσίας έστω και για την συμπλήρωση των υπολειπόμενων οργανικών θέσεων του ΛΣ όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μετά την μείωσή τους .

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. μιλήσατε για το επίδομα δυσμενούς διαβίωσης

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ.αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει πριν την ψήφιση του νέου μισθολογίου καθώς σε αυτη τη φάση που σήμερα βρισκόμαστε απλά ηχεί καλά στα αυτιά . .

κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. είπατε απευθυνόμενος στον Υπουργό μας τον κ.Κουρουμπλη ότι θα αποτελέσει παρακαταθήκη του αποτελεσματικού έργου συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία η ψήφιση του Νομοσχεδίου του ΥΝΑΝΠ από τη Βουλή των Ελλήνων.

Είπατε οτι ειναι Ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις υπέρ των Στελεχών του ΛΣ ΕΛ.ΑΚΤ. και οτι Εκπροσωπώντας τους Λιμενικούς από κάθε πλευρά της χώρας δεν είσαστε αγνώμονες.


κ. πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Κυράνη Κ. την επόμενη φορά που θα πρέπει να πείτε τα παραπάνω ειτε γιατί τα πιστεύετε ειτε γιατί σας το επέβαλαν ειτε γιατί το χρωστάτε , καλό θα είναι να τονίσετε ότι δεν μιλάτε εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ και των Αξιωματικών .
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->