Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Οι λιμενικοί ακόμα μετράνε την ποσότητα κάνναβης που βρήκαν σε ιστιοφόρο Παρουσίασε μηχανική βλάβη και ζήτησαν βοήθεια από το... Λιμενικό
Για μεγάλη επιτυχία στην μάχη κατά των ναρκωτικών, κάνουν λόγο στελέχη του λιμενικού που μίλησαν στο Newsbeast.gr, σχετικά με το ιστιοφόρο που πιάστηκε στην Νίσυρο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, της οποίας η καταμέτρηση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η τύχη ήταν με το πλευρό των λιμενικών καθώς, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το ιστιοφόρο, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες παρουσίασε χθες βράδυ μηχανική βλάβη ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του νησιού.

Κάποιος από τους επιβαίνοντες ζήτησε βοήθεια από το Λιμενικό Σώμα και στο σημείο βρέθηκε ένα παραπλέον πλοίο ενώ κατέπλευσε και ρυμουλκό. Το ιστιοφόρο με τη βοήθεια του ρυμουλκού οδηγήθηκε στο λιμάνι της Νισύρου και μετά από έλεγχο εντοπίστηκε η ποσότητα της ινδικής κάνναβης. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από το Λιμενικό Σώμα.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->