Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Συνταρακτικές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Τράγκα για το Αγία Ζώνη: «Κάποιοι μίλαγαν για λεφτά και το πετρέλαιο έφευγε…»


Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά 90.1 αναφορικά με το ναυάγιο του Αγία Ζώνη και την ανεξέλεγκτη ρύπανση που έχει καταστρέψει τις ακτές του Σαρωνικού.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Το Αγία Ζώνη είναι ασφαλισμένο στην Αγγλική Εταιρεία αντιρρύπανσης Λότερσταρ που όπισθεν αυτής υπάρχει ο κολοσσός που λέγεται Ροαγιάλ σαν Αλιανζ !

Λέει ο Γιώργος Τράγκας χαρακτηριστικά: «Όταν υπάρχει περιστατικό ρύπανσης σε πλοίο ασφαλισμένο στη Λότερσταρ τότε αυτή ειδοποιεί έναν από τους 3 μπρόκερς που διαθέτει στην Ελλάδα να αναθέσουν την επιχείρηση αντιρρύπανσης σε μία από τις 3 εταιρείες αντιρρύπανσης που έχουμε στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης όντως ενημέρωσε τη Λότερσταρ και εκείνη ανέθεσε τη δουλειά στον Κάρλος Καστανέτα, καταγωγής από τις Φιλιππίνες, έναν από τους αντιπροσώπους στην Ελλάδα.

Εκείνος που παίρνει τα κλέιμ στο Λονδίνο αναθέτει τη χονδρή δουλειά στον εκπρόσωπο που επιθυμεί.

Ο εκπρόσωπος τώρα ανέθεσε τη δουλειά εδώ στην αντιρρυπαντική εταιρεία του Γιάννη Πολυχρονόπουλου, πρώην πεθερού του Βασίλη Μιχαλολιάκου, του πρώην δημάρχου Πειραιά, κατά προτίμηση.

Αυτή η δουλειά είναι χοντρή σε λεφτά.

Εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα προς το Μαξίμου, αφού ουσιαστικά στο υπουργείο Ναυτιλίας κανείς δεν απαντά σοβαρά….

Καλά δεν ήξεραν εάν αυτό που χύνεται στη θάλασσα είναι gasoil ή είναι μαζούτ;;;;

Δεν ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης;

Δεν ήξερε τι μεταφέρει έχοντας πλήρωμα 2 ανθρώπους;

Όταν είναι gasoil διασπάται ταχύτατα και με έναν ελαφρό κυματισμό εντός ολίγου διαλύεται, αποσυντίθεται και ουσιαστικά δεν έχουμε μεγάλη ρύπανση.

Όταν είναι μαζούτ το πράγμα αλλάζει.

Έτσι αμέσως πρέπει να σπεύσει η εταιρεία αντιρρύπανσης και να βάλει γύρω από το σκάφος 2 και 3 φράγματα έτσι ώστε ό,τι περάσει από το πρώτο, να σταματήσει στο δεύτερο ή στο τρίτο.

Και ταυτόχρονα από πάνω πρέπει να πέφτουν από τα πλωτά μέσα χημικά.

Ήξερε ο ιδιοκτήτης εάν είναι gasoil ή μαζούτ;

Ήξερε το λιμενικό;

Γιατί δεν επενέβη άμεσα η αντιρρυπαντική;

Καθυστέρησε να κλείσει η δουλειά που κάνει πάνω από 15 εκατομμύρια;

Αυτοί μιλάγανε και το πετρέλαιο έφευγε…..»
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->