Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Λ/Χ ΝΑΥΠΛΙΟΥ...ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΑΝ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...Εργασιακός μεσαίωνας για τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ναυπλίου!

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΝΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ναύπλιο 31 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣ: 1)Υπουργό ΝΑΝΠ
2)Αρχηγό Λ.Σ.
3)Α΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.
4)Β΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.
5) ΠΟΕΠΛΣ
6)Λιμενικές Αρχές ΕΠΛΣΑΚΑ
7)1η & 5η ΠΕΔΙΛΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ένωσή μας δέχεται σχεδόν καθημερινά οχλήσεις συναδέλφων για αδικαιολόγητη ,προκλητική αλλά και γεμάτη από ερωτηματικά συμπεριφορά των προϊσταμένων της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου που επιδρούν αναλόγως και στα Λιμενικά Τμήματα υπαγωγής τους.

Χωρίς ίχνος υπερβολής έχουν παρατηρηθεί τα εξής :


• Άνευ αιτιολογίας ανάκληση –διακοπή αδείας συναδέλφου που ήταν ήδη σε κανονική άδεια.

• Αδικαιολόγητη καθυστέρηση αναφορών μετάθεσης συναδέλφων που μέχρι και σήμερα παραμένουν κλειδωμένες στα γραφεία της υπηρεσίας.

• Μη σωστή τήρηση των διατάξεων του υφιστάμενου καθεστώτος τοποθετήσεων-μεταθέσεων σε Λ/Τ αρμοδιότητας ( επιλογή κατά το δοκούν , άλλοτε με μόρια ,άλλοτε με κοινωνικά κριτήρια και κάποιες φορές χωρίς καν κριτήρια) .

• Άνευ προηγουμένου απαξιωτική συμπεριφορά προς τους Διοικητές των Λιμενικών Τμημάτων και των στελεχών.


Όλα τα ανωτέρω αλλά και πολλά που δεν θα αναφερθούν επί του παρόντος, έχουν δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο αρνητικό κλίμα που έχει οδηγήσει τους συναδέλφους σε μία μαζική τάση φυγής μέσω μεταθέσεων ή αποσπάσεων.

Ως ΕΠΛΣ Αργολίδας –Κορινθίας- Αρκαδίας είμαστε υποχρεωμένοι να αναδείξουμε και να καταγγείλουμε τις ανωτέρω συμπεριφορές που μας οδηγούν σε εποχές εργασιακού Μεσαίωνα.


Καλούμε την Ηγεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να παρέμβει άμεσα με σκοπό την πάταξη αντισυναδελφικών φαινομένων και επιζήμιων για το Σώμα συμπεριφορών.


Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->