Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΛΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ζητάμε από την Ηγεσία του ΛΣ ,να μας εντάξει στον όποιο σχεδιασμό της!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως εκλεγμένοι Συνδικαλιστές οφείλουμε και ειδικα στις δύσκολες στιγμές να δίνουμε πρωτοι το παράδειγμα με την συμμετοχής μας στην υπηρεσία ενός ολοκληρωμένου σχέδιου, στήριξης, εθελοντισμού, συμμετοχής, σύμπραξης δυνάμεων, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Μια τέτοιου είδους δύσκολη στιγμή είναι και η πρόσφατη περίπτωση της θαλάσσιας ρύπανσης μετά από την βύθιση του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό κόλπο ,όπου εκτός από την προστασία του κοινωνικού συνόλου υπάρχει και η επιτακτική ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό σαν συνδικαλιστικός φορέας που έχει ως σκοπό την προαγωγή, ανάπτυξη, προάσπιση και εξύψωση του επαγγελματισμού του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων του με τέτοιο τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, οφείλουμε και εμείς να σταθούμε δίπλα,με όσες δυνάμεις μπορούμε να διαθέσουμε,με εθελοντική συμμετοχή, στους πολίτες, στους εκεί Συναδέλφους μας,στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις αλλά και σε όλη την Ελληνική κοινωνία που βιώνει και θα βιώσει τα αποτελέσματα αυτής της μόλυνσης του περιβάλλοντος για πολύ καιρό.
Έτσι ζητάμε από την Ηγεσία μας ,να μας εντάξει στον όποιο σχεδιασμό της όπου και αν απαιτηθεί και ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Λ.Σ./Β.Δ.Ε. καλούμε τα μέλη της Ένωσής μας με πρώτους εμάς ως Συνδικαλιστές ,όσοι το επιθυμούν,να δηλώσουν εθελοντική συμμετοχή προκειμένου να βοηθήσουμε όλοι στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.

Για μας ,την Ε.Π.Λ.Σ/Β.Δ.Ε ,αυτός είναι ο σωστός συνδικαλισμός και αυτόν τον συνδικαλισμό θέλουμε να υπηρετούμε.Έναν συνδικαλισμό που στις δύσκολες καταστάσεις και με γνώμονα το κοινό καλό πρέπει είναι πρωτίστως δίπλα στον Συνάδελφο,στην Ηγεσία,στον απλό πολίτη.Έναν συνδικαλισμό που πρέπει να δίνει ΠΡΩΤΟΣ το καλό παράδειγμα απέναντι στην υπηρεσία και στον πολίτη.

Δυστυχώς όμως αυτό που θα έπρεπε από την αρχή να το πράξει η ηγεσία της Ομοσπονδίας μας,ερχόμαστε να το πράξουμε εμείς διότι εμείς ειδικά στα δύσκολα έχουμε μάθει να είμαστε δίπλα στον Συνάδελφο και στο πολίτη και προτεραιότητα έχουν τα προβλήματα και μετά οι όποιες προεκλογικές εκστρατείες

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->