Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΛΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΦΩΤΟ)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες 26 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 στα γραφεία της ΕΠΛΣΑΚ..

Συγκεκριμένα με αφορμή την συγκεκριμένη ημερομηνία και τα γεγονότα που συνέβησαν σε παρελθόντα έτη, τελέστηκε τρισάγιο εις μνήμην των πεσόντων λιμενικών και ακολούθησε αγιασμός στο χώρο που στεγάζεται η Ένωσή μας

Ακολούθησε απονομή μεταλλίου στον Επικ/στη Λ.Σ. Παρασύρη Νικόλαο για διάσωση ανθρώπου στη θάλασσα.


Επίσης βραβεύτηκαν με την επίδοση του Θυρεού της Ένωσής μας όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης για την προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες όλου του ΔΣ της Ένωσής μας για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Ινιωτάκης Πέτρος και Παττακός Μαρίνος, ο κ. Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλοίαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δουβής Ευθύμιος, και η Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Χασιώτη Δήμητρα, εκπρόσωποι των αποστράτων Λιμενικών Κρήτης και Δωδεκανήσων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Ηρακλείου, ο Πρόεδρος του εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βοργιάς Στυλιανός, πλήθος συναδέλφων και πολιτών φίλων μας.


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->