Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ “Ακυρο” από το ΓΕΕΘΑ για το “κόψιμο” θέσεων μεταφοράς στελεχών στα C-130
Το ΓΕΕΘΑ αιφνιδιάστηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του ΓΕΣ για περικοπή κατά 50% των θέσων μεταφοράς προσωπικού από τα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο ΓΕΕΘΑ δεν γνώριζαν τίποτα για την απόφαση που αποδόθηκε σε οικονομικούς λόγους και ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έδωσε εντολή με κάθε τρόπο να βρεθεί λύση ώστε να μην υπάρξει ούτε μία περικοπή μεταφοράς στελεχών των ΕΔ από C-130.

Με έγγραφο του ΓΕΣ/ΔΥΔΜ ανακοινώθηκε η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΣ για τη μείωση στο μισό της συμμετοχής των στελεχών του ΣΞ στα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού.

Όπως είχε επισημάνει με έγγραφό της η ΠΟΕΣ “η μετακίνηση του προσωπικού με τα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού με αεροσκάφη της ΠΑ, συντελεί, σε ελάχιστο, αλλά σημαντικότατο βαθμό, στο μετριασμό των απωλειών (όχι κατ΄ ανάγκη οικονομικών) που διαχρονικώς έχουν υποστεί τα στελέχη των ΕΔ”.

Στρατιωτικοί με κείμενό τους στο Militaire.gr είχαν επισημάνει πόσο μεγάλα προβλήματα προκαλεί η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΣ.
ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%B5%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89/

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->