Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΜΑΖΟΥΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ BLACK DOLPHIN POLLUTION (Ρύπανση Μαύρο Δελφίνι)...Όσα γνωρίζατε για το ειδικό βάρος και την συμπεριφορά των στερεών μέσα στα υγρά… ΞΕ…ΧΑ…ΣΤΕ…ΤΑ…πλήρης ανατροπή.ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Συνέχεια 3)


ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2:


Θα αναρωτηθήκατε πολλοί, γιατί τα απορρυπαντικά σκάφη –αν και έχει περάσει ένας μήνας από την πρόκληση της θαλάσσιας ρύπανσης από μαζούτ- συνεχίζουν να κάνουν βόλτες στον Σαρωνικό «καταπολεμώντας» την ρύπανση…..

Αν κάποιοι από σας σκέφτονται πονηρά αναφορικά με το διεθνές Ταμείο Αποζημιώσεων, κάνετε μεγάλο λάθος…

Εδώ, από τα πλέον επίσημα χείλη ακούσαμε χθες, ότι ανακαλύφθηκε νέα συμπεριφορά του μαζούτ όταν άρχισε να στερεοποιείται στην περίπτωση της BLACK DOLPHIN POLLUTION (Ρύπανση Μαύρο Δελφίνι).

Το είπαν και οι επιστήμονες δεν έχει ρυπανθεί ο βυθός…..

Με λίγα λόγια, αυτά που ξέρατε μερικοί από σας, για το ειδικό βάρος και την συμπεριφορά των στερεών μέσα στα υγρά… ΞΕ…ΧΑ…ΣΤΕ…ΤΑ…

Είναι  φανερό, ότι στην περίπτωση της ρύπανσης τύπου BLACK DOLPHIN POLLUTION (Ρύπανση Μαύρο Δελφίνι) το στερεοποιημένο μαζούτ δεν πήγε προς τα κάτω …..αλλά προς τα πάνω…. κάτι σαν τον φελλό δηλαδή……..

Γι’ αυτό τον λόγο….. δεν ρυπάνθηκε ο βυθός……

Γι’ αυτό και τα απορρυπαντικά  σκάφη πηγαινο-έρχονται στον Σαρωνικό μέχρι σήμερα…ένα μήνα μετά το συμβάν… και μαζεύουν… μαζουτοφελλούς…

Δεν είναι τρομερό, δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες για αυτή την ανακάλυψη…;

Πάντως από φήμες  αναφέρεται, ότι τα νέα αυτά, τα άκουσαν οι επιζήσαντες σπάροι και οι χάνοι  και έγιναν κατακόκκινοι……, σκέτα μπαρμπούνια …..

Στις φήμες  δεν αναφέρεται  τίποτα για το τι ένιωσαν οι πρώτοι αφηγητές, ούτε για το   αν αυτή η αλλαγή χρώματος των ψαριών  έγινε από χαρά ή από οργή ….


Τώρα αν εσάς  σας θυμίζει κάτι ….αυτό το [..πες, πες  μια «αλήθεια» κάτι θα μείνει] ή το άλλο [όσο χοντρή είναι μια «αλήθεια» τόσο ποιο πολύ γίνεται πιστευτή..], δικό σας το πρόβλημα.. 

LIMENIKANEA.GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->