Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ...ΟΙ ΔΕΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...
Είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της ΠΟΕΠΛΣ αλλάζει το σκηνικό στο συνδικαλισμό στο ΛΣ .


Τα δεδομένα :


1. Έχουμε μια άνευ προηγούμενου ήτα των κ.κ. ΤΣΙΑΝΟΥ ,ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , ως μεγαλοσυνδικαλιστες και ως νέα πνοή για την ΠΟΕΠΛΣ όπως είχαν υποσχεθεί στα μέλη τους πριν 2 περίπου χρόνια .

2. Έχουμε μια θριαμβευτική επαναφορά του ΔΡΙΒΑΚΟΥ χάρις όμως σε αυτούς που πριν δυο χρόνια τον πέταξαν από την καρέκλα του προέδρου και κατά συνέπεια μια δημοκρατική ηγεσία στην ΠΟΕΠΛΣ και όχι μοναρχία .

3. Έχουμε μια δημόσια δήλωση στήριξης της ΠΕΑΛΣ ,για πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά δρώμενα του ΛΣ, στο νέο προεδρείο και στα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ που στηρίζουν το ΔΡΙΒΑΚΟ αλλά και δημόσιες δηλώσεις αυτών στήριξης της ΠΕΑΛΣ


Οι 10 συνέπειες μετά τα παραπάνω :


1. Η ομάδα των κ.κ. ΤΣΙΑΝΟΥ ,ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ μπαίνει σίγουρα βαθιά στο περιθώριο πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι υποστηρικτές τις σιγά σιγά θα αρχίσουν να πηδούν στο άλλο καράβι καθώς θα πρέπει να ανοίξουν διόδους καλής επικοινωνίας με το νέο προεδρείο ώστε να μη θαφτούν οι ενώσεις τους και φυσικά και αυτοί .

2. Οι τοπικές ενώσεις που είναι κάθετα αντίθετες με το νέο προεδρείο και μπετό δίπλα στους κ.κ. ΤΣΙΑΝΟ ,ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ όπως είναι η ένωση του Ροδίτη κ. ΣΑΜΑΡΑ -του Θεσσαλονικιού κ. ΤΣΙΑΠΛΙΑ- και του Χανιώτη κ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ , είναι σχεδόν δεδομένο ότι αν δεν αλλάξουν τακτική , τους επόμενους μήνες , ίσως αμέσως μετά τις μεταθέσεις ΙΟΥΝΙΟΥ , θα οδηγηθούν σε εκλογές .

3. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε ότι αφορά τη διαχείριση των τελευταίων 2 ετών του ταμείου της ΠΟΕΠΛΣ αλλά και σε άλλες ενέργειες του προηγούμενου προεδρείου που αφορούν στη συνεργασία τους με δημοσιογράφους και δικηγόρους .

4. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε ότι αφορά το σ/ν του ΥΝΑΝΠ καθώς το νέο προεδρείο αναμένεται να τοποθετηθεί διαφορετικά σε κάποια άρθρα του σ/ν αυτή τη φορά και με στήριξη ΠΕΑΛΣ αλλά και να στηρίξει κάποια άρθρα από αυτά που έχει ζητήσει η ΠΕΑΛΣ να εισαχθούν στο σ/ν αλλά και έχει διαφοροποιηθεί .

5. Αν και είναι πρώτη φορά που όλα δείχνουν να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία μεταξύ ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ είναι πολύ θετικό για το νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ να μην έχει απέναντί του την ΠΕΑΛΣ αλλά με το μέρος του καθώς η ΠΕΑΛΣ αποτελεί το κλειδί που ανοίγει την πόρτα που θα εξασφαλίσει στο νέο Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ σιγουριά ,προοπτική και επιτυχία και παράλληλα κλειδώνει την αντιπολίτευση προς το νέο προεδρείο μέσα σε ένα μοναχικό και χωρίς συμμάχους δωμάτιο χωρίς ελπίδα εξόδου .

6. Είναι δεδομένη η θετική αλλαγή της Στρατιωτικής και Πολιτικής Ηγεσίας προς το νέο Προεδρείο με ότι αυτό συνεπάγεται για τα μέλη

7. Είναι δεδομένη η αλλαγή της ηγεσίας της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

8. Είναι δεδομένη η πιο ήπια και δημοκρατική αντιμετώπιση των μελών της ΠΟΕΠΛΣ και των ΕΠΛΣ σε σχέση με την τακτική κ.κ. ΤΣΙΑΝΟΥ ,ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ του Ροδιτη κ. ΣΑΜΑΡΑ -του Θεσσαλονικιού κ. ΤΣΙΑΠΛΙΑ- και του Χανιώτη κ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ.

9. Είναι δεδομένη η πιο επιθετική διεκδικητική συνδικαλιστική τακτική του νέου προεδρείου προς την Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία στις οποίες η προηγούμενη ηγεσία της ΠΟΕΠΛΣ είχε κυριολεκτικά παραδοθεί

10. Είναι δεδομένη η αυτοκριτική του νέου προεδρείου , η γνώση των προηγούμενων λαθών του και σίγουρα το πάθημα τους έγινε μάθημα πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει θετική προοπτική τόσο για το νέο Προεδρείο όσο και για τα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ .

Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά μας και σας τα μεταφέρουμε μέσω του blog μας ώστε να τα έχετε υπόψη για τα δικά σας συμπεράσματα .......


απο : aktofylakes.blogspot.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->