Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ: ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ , Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ


Με αφορμή emails και άρθρα από διάφορα blogs που λαμβάνουμε από "αγνώστους" σχετικά με τις εκλογές της ΠΟΕΠΛΣ , τα μέλη του νέου ΔΣ που ήταν στο ψηφοδέλτιο του κ. ΔΡΙΒΑΚΟΥ και κατά του κ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ Φ. τον οποίο κατηγορούν επειδή στηρίζει το νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ και όχι αυτούς που έχασαν της καρέκλες δηλαδή ότι θα ήταν <<καλός>> αν συμφωνούσε με το προεδρείο που παρέδωσε αλλά τώρα που συμφώνησε με το νέο προεδρείο είναι <<κακός>> ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο κ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ είναι και καλός συνδικαλιστής , αρκετά νοήμων , γνώστης των καταστάσεων και κυρίως επειδή έχει αποδείξει ότι λειτουργεί μόνο με γνώμονα το καλό των συναδέλφων του μελών της ΠΟΕΠΛΣ και επειδή εκτιμούμε ότι τέτοιου είδους emails και δημοσιεύσεις θα πολλαπλασιαστούν τις επόμενες ημέρες , είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με emails που μας κοινοποιούνται προς δημοσίευση τα οποία έχουν άρθρα που προέρχονται από τα blogs που διαχειρίζονται ανύπαρκτοι , στρατευμένοι , παρτάκιδες , των οποίων η δικαιοσύνη εξετάζει τη νομιμότητα διαφόρων πράξεων τους και τα οποία άρθρα έχουν ως σκοπό μόνο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων .

Επιπρόσθετα  επειδή ακούγεται ότι υπάρχουν και  κάποιοι που για το συμφέρον τους και μόνο "απειλούν" , "λασπολογούν" , "τιμωρούν" , "εκδικούνται" , "εκφοβίζουν" , "ψεύδονται" , "στήνουν παιχνίδια" ,"κατηγορούν ψευδώς" , στέλνουν ανώνυμες μαϊμού επιστολές κατά όποιων δεν στηρίζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά και επειδή αρκετό καιρό τόσο εμείς όσο και οι συνάδελφοι τους ανεχτήκαμε, και δώσαμε τόπο στην οργή για να μη μας εμπλέξουν στα παιγνίδια τους, ενημερώνουμε ότι δεν τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν τα ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ  όντας τη μεγαλύτερη σε αναγνωσιμότητα ιστοσελίδα για το  ΛΣ .

Τέλος  ας γνωρίζουν οι πάντες ότι ούτε μπορούν να μας ξεγελάσουν ....αλλά ούτε και θα ασχοληθούμε μαζί τους θετικά ή αρνητικά και μάλιστα για κάποια κλίκς παραπάνω καθώς δεν έχει πλέον καμία αξία.

.
ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ , Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->