Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ 

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ  ΠΛΗΝ ΤΩΝ "ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ "... ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ "ΤΙΠΟΤΑ" ΠΟΥ ΑΦΉΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ΄...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΌ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΌ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ "ΑΠΟΔΟΧΗ" ΕΝΟΣ ΕΝΟΧΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ.....

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ?

ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ,ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ,ΜΟΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ-ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ,ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ!ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... ΠΟΤΕ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΉΚΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ?


ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ "ΠΑΤΑΤΕ" ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η "ΥΠΑΡΞΗ" ΣΑΣ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.


ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΕΔΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ... "ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ" ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ, ΚΥΝΗΓΗΤΟ....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ  ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΛΣ  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ...ΓΙΑΤΙ???

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ   ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ  ΧΑΡΊΣΤΗΚΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.....


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΣΑΙΤΑΚΗΣ

τ.Πρόεδρος,Μέλος ΔΣ ΠΕΑΛΣ 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->