Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η εκτέλεση της αποστολής είναι καθήκον και όχι απλή εμπειρία…

ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πραγματικά εντυπωσιακό το στιγμιότυπο του κ. Πρωθυπουργού που πέταξε με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας, κατά την επίσκεψή του στην 110 πτέρυγα μάχης, στη Λάρισα την 13-10-2017!


Ελπίζουμε να αντιλήφτηκε ο κ. Πρωθυπουργός τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αεροπόροι μας και όλοι οι ένστολοι, που έχουν ταχθεί στην φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε «εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της ετοιμότητας και της επιστημονικής γνώσης των πιλότων» και είπε ότι «το μεγάλο υπερόπλο που έχουμε είναι η ψυχή των Ελλήνων πιλότων».

Δεν γνωρίζω αν επισημάνθηκε στον κ. Πρωθυπουργό μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, ποιος θα ήταν σήμερα ο μισθός του ήρωα Σμηναγού Ηλιάκη…….Επίσης δεν γνωρίζω αν ενημερώθηκε ο κ. Πρωθυπουργός για το ύψος των 1.000 ευρώ περίπου της σύνταξης, που θα έπαιρναν σήμερα οι ήρωες Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός. Θα εξισώνονταν, λέει (στο πλαίσιο του Ε.Φ.Κ.Α.) με τους άλλους Δημοσίους Υπαλλήλους….

Μόνο που εκείνοι, όπως και τόσοι άλλοι ένστολοι, εκτελώντας το καθήκον τους στην πατρίδα, δεν γνωρίζουν αν θα ξαναγυρίσουν στις οικογένειές τους μετά το πέρας της αποστολής τους………

Βλέπετε η εκτέλεση της αποστολής τους είναι καθήκον και όχι απλή εμπειρία…LIMENIKANEA.GR


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->