Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του απαξιώνοντας και σπιλώνοντας τους...Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή τους σε «αποδιοπομπαίους τράγους»Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/126/17

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να έχει δώσει εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την αντικατάσταση Αξιωματικών ΛΣ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας, στο Β’ Λιμενικό Τμήμα Πειραιά αλλά και στον Κλάδο Επιθεώρησης Πλοίων, έχοντας μάλιστα υποδείξει και τους αντικαταστάτες κάποιων εξ αυτών, η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς, με τον τρόπο αυτό, εμμέσως, καταλογίζονται σε συναδέλφους μας Αξιωματικούς ΛΣ ευθύνες για την βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ», την διαχείριση της αντιμετώπισης της προκληθείσας ρύπανσης στις ακτές και την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου καθώς και υποθέσεων ελέγχου πλοίων και φορτώσεων πετρελαιοειδών.


Η ΠΕΑΛΣ δεν επιτρέπει σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του απαξιώνοντας και σπιλώνοντας τους, πόσον μάλλον όταν αυτό γίνεται χωρίς στοιχεία και για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

Όποιος έχει στην διάθεσή του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύονται λάθος χειρισμοί, αναποτελεσματικότητα ή παραλείψεις από την πλευρά των στελεχών Λ.Σ. οφείλει να τα καταθέσει στην Δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή τους σε «αποδιοπομπαίους τράγους».Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->