Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΥΓΕΙ:ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΝΟΨΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ...

Μέσα σε 7 μήνες μεταθέτουν Αξιωματικό από την Πελοπόνησσο  που με συνοπτικές διαδικασίες μετακίνησαν  εκεί παρόλο  που ο ίδιος δεν επιθυμούσε και που με  τεκμηριωμένη εισήγηση  της  η Διοίκηση είχε   πρότεινει  την παραμονή του στην υπηρεσία που τότε υπηρετούσε . 

Και τώρα μετά από 7 μήνες τον αναγκάζουν να φύγει παρά τη θέληση του και τον πάνε και πάλι στη στην υπηρεσία που τότε υπηρετούσε. 

Μαλιστα τον διέταξαν να κάνει αναφορά ότι δεν επιθυμεί  οδοιπορικά  έξοδα μετακίνησης, σε διαφορετική περίπτωση θα τον μετέθεταν στα Δωδεκάνησα.

Οι πληροφορίες μας επίσης  μιλούν, ότι  πέτρα του σκανδάλου είναι άλλος Αξιωματικός που τα κατορθώματα του είναι γνωστά σε όλο το ΛΣ,και  για τον οποίο υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και τροποποίση ΠΔ για να τακτοποιηθεί εκει που επιθυμούσε.

Δυστυχώς όπως φαίνεται συνεχίζει και σήμερα  να απολαμβάνει την "ασυλία" που του παρέχεται απο τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες ως φιλικά κάθε φορά προσκείμενος σε αυτές!!!

Κύριε Α Υπαρχηγέ Θοδωρή Κλίαρη αυτά δεν τα γνωρίζεται....?

Μήπως ενόψη κρίσεων σας βολεύει η μετακίνηση Αξιωματικών με "δυνατές γνωριμίες"...?

Ξέρετε,τηλέφωνα και δημιουργία μεθοδευμένων υποχρεώσεων......

LIMENIKANEA .GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->