Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΛΟΝΟΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.....
Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ... ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ -ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ - ΜΕΧΡΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ. 

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΗΝ  ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΛΟΝΟΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.....

Πάντως ένα να γνωρίζεται……… αν τύχει και η ενδυμασία δεν είναι ακατάλληλη ή αγυάλιστες οι αρβύλες του σκοπού ………..ξέρω ποιος θα επιβάλλει την έγγραφη επίπληξη.. Επειδή βλέπω στα μάτια σας την σιγουριά ότι και εσείς το ξέρετε.. εγώ σας λέω….. ό,τι κατ’ αρχήν ξέρατε….. (π.χ. ..για Αρχηγείο Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ και άλλες.. τέτοιες ανοησίες …..) να τα ξεχάσετε….διαβάζοντας παρακάτω θα πειστείτε
 

Άρθρο 29

Αποσπάσεις - Διαθέσεις

.1. Απόσπαση στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επιτρέπεται, μόνο για την αντιμετώπιση σοβαρών και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών προσωρινού χαρακτήρα, με απόφαση του Yπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ύστερα από γνώμη του οικείου Συμβουλίου Μεταθέσεων.
……………………………………….
6. Η διάθεση διατάσσεται από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για χρονικό διάστημα μέχρι και εξήντα (60) ημέρες, μετά τη λήξη του οποίου παύει αυτοδικαίως και ο διατιθέμενος επιστρέφει στην Υπηρεσία από την οποία διατέθηκε, χωρίς άλλη διατύπωση. Δεν επιτρέπεται για δεύτερη φορά η διάθεση του ιδίου στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εφόσον αυτό συνεχίζει να υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία από την οποία έχει ήδη διατεθεί μία φορά.

Δεν γνωρίζω τι γίνεται με την διαδικασία έκδοσης και τον υπογράφοντα τις αποφάσεις εκτέλεσης ημερήσιων και μηνιαίων Υπηρεσιών;;;


 Ελπίζω οι συντάκτες του νομοσχεδίου να προλάβουν…. να γράψουν για αυτό το θέμα μια διαταξούλα … ώστε να μην μείνει και αυτό το θέμα ατακτοποίητο και προ πάντων να είναι ενήμερος ο εκάστοτε Υπουργός … ώστε να μην εκτεθεί ποτέ ούτε η ηγεσία ούτε κανένα άλλο στέλεχος του Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ…


Πάντως……… αν τύχει και η ενδυμασία δεν είναι ακατάλληλη ή αγυάλιστες οι αρβύλες του σκοπού ………..ξέρω ποιος θα επιβάλλει την έγγραφη επίπληξη.. Επειδή βλέπω στα μάτια σας την σιγουριά ότι και εσείς το ξέρετε.. εγώ σας λέω….. ό,τι  κατ’ αρχήν ξέρατε….. (π.χ. ..για Αρχηγείο Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ και άλλες.. τέτοιες ανοησίες …..) να τα ξεχάσετε….

 

«Κεφάλαιο Γ’: Πειθαρχικός Έλεγχος Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Άρθρο 38

Γενικές Διατάξεις

………………………..
3. Οι πειθαρχικές ποινές των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διακρίνονται σε συνήθεις και καταστατικές:
α. Οι συνήθεις πειθαρχικές ποινές, κατά σειρά βαρύτητας, είναι:
(1) η επίπληξη,
(2) ο περιορισμός,
(3) η κράτηση,
(4) η φυλάκιση.
β. Οι καταστατικές πειθαρχικές ποινές είναι:
(1) η πρόσκαιρη παύση,
(2) η προσωρινή απόλυση,
(3) η απόταξη,
(4) η αποβολή.
…………..
17. Αρμόδιος, κατ’ αρχήν, για την επιβολή, επαύξηση, μείωση και άρση πειθαρχικών ποινών είναι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με δικαίωμα μεταβίβασης της αρμοδιότητας σε υφιστάμενα κλιμάκια διοίκησης.»

Είδατε…. που σας έπιασα να μου κάνετε τον έξυπνο;
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->