Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΛΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στη συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης μας αναφορικά με την παρέμβαση του προεδρείου Δυτικής Κρήτης επανερχόμαστε όπως σας είχαμε υποσχεθεί αλλά για καλή σας τύχη όχι με όσα εμείς γνωρίζουμε  αλλά προς το παρών  με κάποια στοιχεία από εμαιλ που κάποιοι συνάδελφοι στείλανε για εσάς,αναφορικά με το θέμα.

Περιληπτικά: Τι έχετε να πείτε για τα παράπονα των δικών σας μελών για την πρωτοβουλία σας να δημοσιεύσετε φωτογραφίες συζύγων και ιδιαίτερα παιδίων συναδέλφων στο διαδίκτυο,ήταν σε γνώση τους,υπήρξε απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ γιαυτό? ή λειτουργήσετε και σ αυτό όπως μας αναφέρουν όπως λειτουργείτε και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν στην ένωση δηλαδή αντικαταστατικά, μονομερώς,αποφασίζω και διατάζω ή και κατ εντολή.....

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα  να οικοιοποιειθείτε μια συναδελφική "μάζωξη"  που άλλοι οργάνωσαν και πλήρωσαν?

ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΑΡΧΉ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.....

ΥΓ: Και επειδή δεν έχετε μόνο εσείς συνδικαλιστική αντίληψη, σας προτείνουμε αφενός να κατεβάσετε όλες τις φωτο που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και αφετέρου όλα τα στοιχεία που αναφέρει η ανακοίνωση σας και μας αφορούν, πλήν εκείνων που αφορούν την πραγματική αιτία της συγκέντρωσης που οι συνάδελφοι του Ρεθύμνου διοργάνωσαν.


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->