Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΘΕΣΙΑ…. Τυχερό και το Λ.Σ, που ευτύχησε να τελέσει υπό τις οδηγίες του.Η Δημόσια Διοίκηση, η Αριστερά και Αναγκαστική Πολυθεσία….

Όταν κάποιος ορίζεται επικεφαλής μιας Δημόσιας Αρχής, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πρώην (;) ΔΕΚΟ, προτιμάται να διδάσκει ως Καθηγητής σε Στρατιωτική Σχολή, επιλέγεται από Υπουργούς- λόγω εμπειρίας με σημαντική και μακροχρόνια προσφορά στο χώρο της αριστεράς- να παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις στο γραφείο τους, ασφαλώς και δείχνει άτομο με ζηλευτές ικανότητες.

Έτσι παρά την πάγια θέση της κυβέρνησης για παροχή ίσων ευκαιριών, εδώ χωρεί κάποια εξαίρεση…

Τυχεροί όλοι οι συνεργάτες και κυρίως οι διοικούμενοι για τις ξεκάθαρες οδηγίες, την γρήγορη διεκπεραίωση των εκκρεμών θεμάτων.

Η νομική αιτιολόγηση και ερμηνεία δύσκολων και εύκολων θεμάτων ανοίγουν νέους δρόμους στην διοικητική πρακτική, έστω και αν απαιτείται πανεπιστημιακό υπόβαθρο για να κατανοηθούν….

Τυχερό και το Λ.Σ, που ευτύχησε να τελέσει υπό τις οδηγίες του.

 Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την μεγάλη συμβολή του στο  παραγόμενο τεράστιο έργο ιδιαίτερα τελευταία από το Λ.Σ αλλά και το ΥΝΑΝΠ. 

Η συμβολή του στην διαμόρφωση όλων των νομοσχεδίων του ΥΝΑΝΠ , τις Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου είναι καθοριστική και σεμιναριακού τύπου..

Τυχερό το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ!!!!

Συγχαρητήρια στους κ. Υπουργούς!!!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Τώρα που βρήκα την ευκαιρία και επειδή πάντα έχω απορίες, θα μπορούσε να  δώσει τις νομικές οδηγίες του για την ανέλκυση του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ, προκειμένου ενημερωθεί το κοινό; 
Όχι για τίποτε άλλο, εδώ έχουμε και μερικούς που περιμένουν στην ουρά και ονειρεύονται ν. 2881, Επιτροπές, Διαγωνισμούς ανέλκυσης ναυαγίου και άλλα τέτοια νομικίστικα τερτίπια καθυστερήσεων…

Γιατί δεν  κάνουμε μια απευθείας ανάθεση;;   Όλοι γνωρίζουμε ότι το γοργό και χάριν έχει… 

LIMENIKANEA.GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->