Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ...Σημαντική θέση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αναλαμβάνει ο Ηρακλειώτης λιμενικός και Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Σφακιανάκης.

Πάντα παρών σε δύσκολες  επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη και αλλού και πάντα στην πρώτη γραμμή στα συνδικαλιστικά δρώμενα και διεκδικήσεις, ανέλαβε τη θέση του ενός εκ των Αντιπροέδρων,Υπευθύνου σε θέματα επιχειρησιακού τομέα που έχουν σχέση με το προσωπικό (ΚΕΑ-ΜΥΑ -Πλωτά κλπ).  

Δυστυχώς κάποιοι από το πρώην προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ μη μπορώντας να αποδεχτούν οτι αποτελουν πλέον κακό παρελθόν για τα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ , έχουν κηρύξει άδικο πόλεμο λασπολογίας στα blog τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν στον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Γ. προσπαθώντας να απαξιώσουν τη θέση του αντιπροέδρου μιας και σε αυτή την καρέκλα δεν μπόρεσαν να καθίσουν αυτοί ώστε να παραμείνουν παράγοντες και να μη δουλεύουν ενώ γρήγορα ξέχασαν ότι μέχρι πρόσφατα διεκδικούσαν διακαώς τον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ για το ψηφοδέλτιο τους.

Ευτυχώς τα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ γνωρίζουν την αξία του και αναγνωρίζουν την τιμητική θέση του Αντιπροέδρου οπότε το μονο που καταφέρνουν οι πρώην παράγοντες της ΠΟΕΠΛΣ είναι να γράφουν άλλη μια μαύρη σελίδα για τους ίδιους και να επιβεβαιώνουν στα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ ότι πολύ πιο νωρίς έπρεπε να είχαν πάει για δουλειά ....

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΠΤΌΗΣΕ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ .....ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ... ΟΤΙ ΛΕΕΙ.

LIMENIKANEA.GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->