Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΝ…. Η Επιστροφή αναδρομικών ενστόλων, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο κωδικό: Θα, Θα, Θα,…- " Μπαταχτσής "ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΝ….

Ακούγεται –χωρίς όμως να έχει διασταυρωθεί- ότι έχουν αυξηθεί οι περιπολίες στελεχών του Λ.Σ. γύρο από τους κάδους απορριμάτων του Υπουργείου και όλων των λιμανιών της χώρας..

Οι άνδρες των περιπόλων για να μην γίνουν αντιληπτοί φέρουν πολιτική περιβολή (φυσικά φορούν και τα κλασικά παλτό, τραγιάσκα, μαύρα γυαλιά κ,λπ).

Αποστολή τους είναι η καταγραφή Λιμενικών, οι οποίοι πιθανόν θα αναζητήσουν τροφή από τους κάδους  και η σύνταξη σχετικών αναφορών προκειμένου:

- οι αναφορές αυτές συνυπολογιστούν κατά την τρέχουσα αξιολόγηση της Τρόϊκα,

- να επανακαθοριστεί το θέμα των μισθών και συντάξεων το 2018-2019 και επόμενα,

  - και τέλος να εξετασθεί η με τεκμηριωμένο τρόπο δικαιολόγηση της καθυστέρησης επιστροφής «αναδρομικών ΣτΕ».


Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές δεν έχουν καταγραφεί περιστατικά σίτισης προσωπικού του ΛΣ από τους κάδους.

Κάποιες αναφορές των ανδρών της Ασφάλειας κάνουν λόγο, για ελάχιστες περιπτώσεις κάποιων που κάθε φορά που περνούσαν δίπλα από κάδους σφύριζαν αδιάφορα….

Οι αναφορές αυτές και γενικά η κατάσταση του προσωπικού του Λ.Σ, έχει δημιουργήσει τεράστια ευφορία σε όλους διότι, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν κι’ άλλα περιθώρια μειώσεων στους μισθούς και τις συντάξεις των ενστόλων- και κατά συνέπεια και των στελεχών του Λ.Σ.- μέχρι να ανακάμψει η Εθνική μας Οικονομία….

Όσο για το χρηματικό ποσό του κρατικού προϋπολογισμού που έχει πιστωθεί στον κωδικό: Επιστροφή αναδρομικών ενστόλων, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο κωδικό: Θα, Θα, Θα,…- Μπαταχτσής


Σύμφωνα με τις προ 15νθημέρου αναφορές, δεν έχουν καταγραφεί ιδιαίτερες αντιδράσεις ή έγγραφες διαφωνίες από τις συνδικαλιστικές ενώσεις του Λ.Σ για τα περί.. πολιτικής των…σκουπιδιών.


LIMENIKANEA.GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->