Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ- ΣΤΑΘΕΡΗ ΡΟΤΑ " ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Την υποστήριξη και υπερψήφιση για νέο πρόεδρο του Δ.Σ. τον ΔΡΙΒΑΚΟ Γεώργιο επικεφαλή του ¨Συνδυασμού Επανεκκίνηση Τώρα¨.


Ανακοίνωση Συνδυασμών ΠΟΕΠΛΣ
- by ΦΩΝΗ του ΛΣΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ- ΣΤΑΘΕΡΗ ΡΟΤΑ Στον απόηχο των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΟΕΠΛΣ υπήρξε συνάντηση των επικεφαλείς του ¨Συνδιασμού  Επενεκκίνηση¨ ΔΡΙΒΑΚΟΥ Γεωργίου και του ¨Συνδυασμού Σταθερή Ρότα¨ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ Φώτη, όπου αποφάσιστηκε:

1) Η συστράτευση των δυνάμεων τους, δίνοντας με καθαρό τρόπο την πλειοψηφία στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ. και

2) Η υποστήριξη και υπερψήφιση για νέο πρόεδρο του Δ.Σ. τον ΔΡΙΒΑΚΟ Γεώργιο επικεφαλή του ¨Συνδυασμού Επανεκκίνηση Τώρα¨. 


Δέσμευση όλων και κοινός μας στόχος είναι η προάσπιση των συμφερόντων των στελεχών ΛΣ, η προαγωγή- ανάπτυξη του Λ.Σ. και τέλος σε συνδικαλιστικό επίπεδο η συγκόλληση- επανεσύνδεση όλων των συνδετικών κρίκων στην ύπαρξη ενός συνόλου ιδεών με κοινά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο των σκοπών και των λόγων ύπαρξης του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Αυτό θα αποτελέσει και την βάση για την προβολή όσων μας ενώνουν. 

Οι επικεφαλείς των συνδυασμών Δριβάκος Γιώργος-Γαρουφαλιάς Φώτης
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->