Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ EMAIL TOY YNANΠ «Δεν είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το Υπουργείο Ναυτιλίας»


Κατανοούμε πως οι πολιτικοί «τρέφονται» από την κόντρα τους, όμως καλό είναι να πάψει αυτή η ιστορία με τις ανακοινώσεις των πολιτικών, μέσα από τα επίσημα όργανα των υπουργείων.

Καθημερινά οι κύριοι Κουρουμπλής και Σαντορινιός, Υπουργός και Υφυπουργός Ναυτιλίας, εκδίδουν ανακοινώσεις μέσω του επίσημου μέηλ του Υπουργείου που καμία σχέση με το αντικείμενό τους έχει.

Το κάθε υπουργείο θα πρέπει να ενημερώνει τους διαπιστευμένους συντάκτες για τα θέματα που αφορά τον πολίτη και όχι για τις πολιτικές αντιπαραθέσεις τους.

Δεν γίνεται να βγαίνουν καθημερινά ανακοινώσεις με κατηγορίες για του μεν και τους δε, που μόνο οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει πως ενδιαφέρει μόνο εκείνους και τους παρατρεχάμενους και όχι τους πολίτες.

Πείτε μας για παράδειγμα γιατί πρέπει ο ναυτικός, συνταξιούχος ή μη, να μάθει από τον κο Σαντορινιό «πως κατανοεί την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας για την διπλωματική επιτυχία της κυβέρνησης στις ΗΠΑ»!

Ποιος ο λόγος να βγει μια τέτοια ανακοίνωση από το Υπουργείο ναυτιλίας και να μην σταλεί από το πολιτικό γραφείο του υπουργού στους πολιτικούς συντάκτες;

Το portcity.gr, έτσι κι αλλιώς δεν συμμετέχει σ αυτό το πολιτικό παιχνίδι, αλλά ενημερώνει πως δεν πρόκειται να δημοσιεύει τέτοιου είδους ανακοινώσεις που καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο της ναυτιλίας.

Καλό θα είναι οι υπουργοί του συγκεκριμένου υπουργείου να μας ενημερώνουν στην ώρα τους, όταν συμβαίνουν τραγικά γεγονότα τύπου Αγία Ζώνη!!!

portcity.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->