Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ To μόνο που ζητάμε είναι να τηρηθεί εφόσον άλλαξε, και στον νέο ενδεχόμενο διαγωνισμό του ΛΣ,το όριο ηλικίας,όπως έγινε και με τον διαγωνισμό του 2015!Πρόσφατα δημοσιεύτηκε η απόφαση κατάταξης των 101 επιλαχόντων λιμενοφυλάκων του διαγωνισμού έτους 2015,κατηγορίας ειδικών δυνάμεων.Βάσει νόμου δικαίωμα σε οικείο διαγωνισμό έχουν όσοι δεν έχουν υπερβεί το ηλικιακό όριο των 26 χρονών.

Επί Θ.Δρίτσα άλλαξε αυτό και αυξήθηκε το όριο ηλικίας γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε πολλά άτομα να διαγωνιστούν για μια θέση στο σώμα.Στον παρόντα διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι γεννήθηκαν από 1-1-1988!!! Δύο χρόνια μετά καλούνται οι επιλαχόντες να καταταγούν!

Ο διαγωνισμός αφορούσε 49 άτομα και τελικά προσελήφθησαν 200.Παράλληλα ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε προαναγγείλει εντός του 2017 300 θέσεις Λ/Φ γενικής κατηγορίας-γεγονός που έχει να υλοποιηθεί από το έτος 2011(διαγωνισμός 260 λιμενοφυλάκων γενικού λυκείου ανδρών-γυναικών)!!!!Επίσης έχει κατατεθεί και σχετικό αίτημα στο υπουργείο οικονομικών,το οποίο όπως φάνηκε δεν προχώρησε,διότι πίεζαν οι επιλαχόντες να απορροφηθούν αυτοί πρώτα..με συνέπεια να καθυστερεί κι άλλο ο ''επερχόμενος διαγωνισμός''.

Σας ερωτώ,η ομοσπονδία βοήθησε στην απορρόφηση των επιλαχόντων δηλώνοντας ικανοποιημένη από την υλοποίηση του αιτήματος τους, εμείς εκπροσωπώντας και τους άντρες αλλά και τις γυναίκες που θέλουν να λάβουν μέρος γιατί να μην μας δοθεί αυτή η ευκαιρία μιας και οι οργανικές θέσεις που είναι κενές είναι 400;

To μόνο που ζητάμε είναι να τηρηθεί εφόσον άλλαξε, και στον νέο ενδεχόμενο διαγωνισμό,το όριο ηλικίας,όπως έγινε και με τον διαγωνισμό του 2015 και να αφορά επιτέλους όχι μόνο Ε.Δ. αλλά και άτομα γενικού λυκείου και εφόσον το σώμα έχει ανάγκες και κενές οργανικές θέσεις να προχωρήσει άμεσα το υπουργείο σε προσλήψεις ώστε να φανεί και η αξιοκρατία που προαναγγέλλει...

Έστειλα αυτό το μήνυμα διαμαρτυρίας με αφορμή μια αντίστοιχη δημοσίευση στο militaire.gr και σας παρακαλώ και εγώ και όλα αυτά τα παιδιά που πίστεψαν, πιστεύουν και περιμένουν με αγωνία μια θετική εξέλιξη των πραγμάτων.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->