Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ....δεν έχετε παραδόσει το ταμείο,δεν έχετε παραδόσει τους κωδικούς των ηλεκτρονικών μέσων της Ομοσπονδίας,αφήσατε ένα σχέδιο Νόμου επί 2 1/2 χρόνια με επαχθής για το προσωπικό διατάξεις να φτάσει μέχρι την κατάθεση του, εμπαίζοντας και κοροϊδεύοντας τους συναδέλφους για το αντίθετο.


Θέμα: Απάντηση σε αίτημα για σύγκληση Δ.ΣΣε απάντηση του αιτήματος σας ως μειοψηφία, για έκτακτη σύγκληση Δ.Σ με θέμα τις προτεινόμενες αλλαγές στο σχέδιο νόμου του ΥΝΑΝΠ, σας γνωρίζουμε ότι:


Το νέο Δ.Σ της ΠΟΕΠΛΣ όπως πολύ καλά γνωρίζετε προέκυψε από την εκλογική διαδικασία στις 09 και 10/10/17 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 20/10/17 και έχει μόλις 15 ημερών διάρκεια ζωής.

Σε αυτό το διάστημα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι:


1.- Μέχρι σήμερα δεν έχετε παραδόσει το ταμείο της Ομοσπονδίας (βιβλίο-αποδείξεις-κωδικοί τραπέζης κ.τ.λ)

2.- Μέχρι σήμερα δεν έχετε παραδόσει τους κωδικούς των ηλεκτρονικών μέσων της Ομοσπονδίας, τα οποία έχετε μετατρέψει σε προσωπικά. Παρ όλα αυτά μιλάτε για φίμωση των ενώσεων.

3.- Αφήσατε ένα σχέδιο Νόμου επί 2 1/2 χρόνια με επαχθής για το προσωπικό διατάξεις να φτάσει μέχρι την κατάθεση του, εμπαίζοντας και κοροϊδεύοντας τους συναδέλφους για το αντίθετο. Σήμερα ανησυχείτε μήπως και διορθωθούν οι δικές σας αστοχίες και εκτεθείτε.

Το σ/ν από την περασμένη εβδομάδα έχει αποσταλεί στις ενώσεις για απόψεις και παρατηρήσεις. Θα μπορούσατε να το είχατε πράξει. Επιλέξατε να μην το κάνετε. Δικαίωμα σας.


Εμείς λάβαμε υπόψη όλες τις προτάσεις που μας κατατέθηκαν και έχουμε ήδη καταλήξει σε συγκεκριμένη πρόταση την οποία κάναμε γνωστή προφορικά στον κ. Υπουργό σε σύσκεψη την οποία και δημοσιοποιήσαμε και μάλιστα έκπληκτος μας ενημέρωσε ότι τίποτα απ όλα αυτά δεν του είχε αναφερθεί από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα άρθρα για υποχρεωτικές μεταθέσεις στην 8ετία στον τόπο επιλογής, την μετατροπή του συμβουλίου μεταθέσεων σε γνωμοδοτικό όργανο, την πραγματοποίηση εκτάκτων μεταθέσεων οποτεδήποτε κρίνει η Υπηρεσία ανεξάρτητα από μόρια και κριτήρια, τα οποία και ζητήσαμε να αφαιρεθούν από το σ/ν.

Επίσης η πολυδιαφημιζόμενη διάταξη για την στρατιωτική θητεία αποδεικνύεται το Βατερλό σας, αφού εντέχνως ξεχάσατε να ενημερώσετε τους συναδέλφους ότι αφορά λιγότερο από το 1/10 (290 ΛΦ και 110 ΣΔΥΛΣ) των προερχομένων από Λ/Φ δηλ. τους κατέχοντες μόνο τον βαθμό ΛΦ και επ/στή εκ ΔΥΛΣ αντίστοιχα.


Μετά τα παραπάνω σήμερα Δευτέρα 06/11/17 καταθέσαμε εγγράφως τις προτάσεις μας, όπως είχαμε δεσμευτεί.


Επί του παρόντος και για λόγους ανωτέρας βίας τους οποίους και αναπτύξαμε παραπάνω, δεν είναι εφικτή, παρά την θέλησης μας, η σύγκληση έκτακτου του Δ.Σ. και πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση η σπουδή σας, όταν εσείς οι ίδιοι στερήσατε από ένα ολόκληρο συνέδριο που συγκλήθηκε γι αυτό τον σκοπό τον περασμένο Απρίλιο για να εκφραστεί για το σ/ν, να έρχεστε σήμερα και να ζητάτε συζήτηση επ αυτού.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->