Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΝΑΝΠ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ.....Η αλλαγή πλεύσης του κ. ΥΝΑΝΠ έστω και «στο παρά πέντε ,να εξετάσει τις τοποθετήσεις – προτάσεις της ΠΕΑΛΣ και του νέου προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ και κυρίως η θετική αλλαγή πλεύσης απο τη νέα ηγεσία της προς την ΠΕΑΛΣ και η από κοινού προσπάθεια των προεδρείων ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ , ενισχύουν την ελπίδα ότι το σχέδιο νόμου, όπως αυτό θα ψηφιστεί από την Βουλή, θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του Οργανισμού που υπηρετούμε και των στελεχών του.


Ελπιδοφόρο είναι και το γεγονός ότι η απελθούσα ηγεσια της ΠΟΕΠΛΣ και ο συνδυασμός που ηγείται "ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" , αποτελεί πλέον όχι μόνο παρελθόν αλλά και άνευ σημασίας φωνή , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επιτέλους οι προϋποθέσεις για την ενδυνάμωση και ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος στο ΛΣ αλλά και η παρουσία ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ στη Βουλή ως ένα κοινό μέτωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελπιδοφόρο είναι και το γεγονός ότι στη Βουλή τα πολιτικά κόμματα θα στηρίξουν τις προτάσεις ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ.

Δυστυχώς παραμένει παρασκηνιακά στο τραπέζι του διαλόγου για το σ/ν , από τη νέα θέση που απλόχερα του έδωσαν , ο κύριος υπεύθυνος δημιουργίας αυτού του νόμου <<εκτρώματος>> τον οποίο ,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , τις επόμενες ώρες οι συνδικαλιστικοί φορείς θα <<καταγγείλουν>> .
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->