Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

ΛΙΜΕΝΙΚΟ Δικαίωση των συναδέλφων σε δικαστικό αγώνα (καταβολή νυχτερινών)


Ξεκίνησε πάλι η καταβολή των δεδικασμένων νυκτερινών στους συναδέλφους που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στις Λιμενικές αρχές του Αγίου Ορους.

Δεν συνηθίζω να κάνω αναρτήσεις με επαίνους αλλά δεδομένης της οικονομικής κατάστασης και των ποσών που εκδικάστηκαν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο.

Αρχικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρώην Διοικητή του Λ.Φ. Βατοπαιδίου και τότε μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΠΗ που κίνησε τη διαδικασία προσφυγής στα δικαστήρια με προσωπικό κόπο προασπίζοντας το δίκαιο των συναδέλφων.
Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στον πρώην Διοικητή του Λ.Τ. Δάφνης και τότε πρόεδρο της ΕΠΛΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που προώθησε τις αιτήσεις των συναδέλφων και χορήγησε τις σχετικές βεβαιώσεις ενεργώντας στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και αναγνωρίζοντας τότε αυτό που σήμερα αναγνώρισαν και τα δικαστήρια.

Η διαδικασία αυτή ίσως να μην είχε αίσιο αποτέλεσμα χωρίς τη στήριξη και ενεργοποίηση της ΠΟΕΠΛΣ και του τότε και νυν προέδρου Γιώργου Δριβάκου ώστε να απαντηθούν οι αναφορές των συναδέλφων από τη Διοίκηση.

Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μη δοθούν τα εύσημα στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ Δικηγόρο Θεσσαλονίκης ο οποίος με πολλή ευσυνειδησία και επαγγελματική αρτιότητα ανέλαβε και κέρδισε την υπόθεση για τους συναδέλφους.

Θέλω να επισημάνω ότι και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν συνάδελφοι που προσφέρουν νυκτερινή εργασία για την οποία δεν θα πληρωθούν.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΝΤΙΝΑΣ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.

 neaplefsi.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->