Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ! Συνταχθείτε μαζί μας για μια δυνατή Ομοσπονδία όπου πυξίδα θα είναι ο συνάδελφος και Όχι οι απαλλαγές και τα οφέλη του συνδικαλισμού!

ΝΑΞΟΣ 12-11-2017
Επανεκκίνηση τώρα!

Αγαπητά μέλη ,συνάδελφοί μας και μέλη της Νέας Συμμαχίας. 


Όλο αυτό το διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα πολεμικό κλίμα με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις μας να ευνοούν μικροπολιτικά παιχνίδια και οφέλη και να οδηγούμαστε σε αδιέξοδα που ταλανίζουν τα στελέχη και όχι σε λύσεις . 

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καταναλώνουμε την ενέργεια μας σε "ακήρυκτους πολέμους "!
Σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε όλη την καλή διάθεση να κατανοήσουμε εκ των προτέρων τις ενέργειες της Νέας Συμμαχίας του κ. Θάμνου Τσατσουλή και Παναγιώτη Τσιάνου αλλά είναι πραγματικά αδύνατον μιας και στο βωμό της λαγνείας για την καρέκλα να θυσιάζονται συνδικαλιστικές διεκδικήσεις χρόνων. 

Εμείς ως πλειοψηφία θέλοντας να σας αποδείξουμε ότι δεν υψώνουμε τείχη κάθε επικοινωνίας και συνεργασίας και εσείς να αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα σοβαρά τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας αλλά πρωτίστως να αποδείξετε ότι δεν πηγαίνετε κόντρα στο κοινό αίσθημα των συναδέλφων για ενότητα .

Θα πρέπει να απαντήσετε στα κάτωθι ερωτήματα και να συνταχθείτε μαζί μας για μια δυνατή Ομοσπονδία όπου πυξίδα θα είναι ο συνάδελφος και Όχι οι απαλλαγές και τα οφέλη του συνδικαλισμού! 

Θα συμφωνήσετε ότι το νομοσχέδιο έχει επαχθή άρθρα για το προσωπικό? Όπου φέρονται ως δαμόκλειος σπάθη στις κεφαλές των συναδέλφων μας και τις δικές μας ?
Συμφωνητε με τα άρθρα για τις μεταθέσεις?
Συμφωνείτε με τα άρθρα για το πειθαρχικό?
Συμφωνείτε με τις πανελλήνιες για την εισαγωγή των υπαξιωματικών?
Συμφωνείτε με την διάταξη του στρατού όπως έχει κατατεθεί? (Αν και ήταν ναυαρχίδα των επιχειρημάτων σας προεκλογικά ότι η διάταξη αφορά όλα τα στελέχη).
Συμφωνείτε με την δημιουργία τμήματος εσωτερικών υποθέσεων όπου θα στελεχωθεί από πολιτικό προσωπικό?
Συμφωνείτε ότι διαχειριστήκατε λάθος την πλειοψηφία όταν την είχατε?
Σε κάθε περίπτωση θα μας εκπλήξετε ευχάριστα να σας δούμε ως παράταξη "Νέα Συμμαχία "να συμπράξετε μαζί μας για μια Ομοσπονδία αντάξια των προσδοκιών όλων.Επανεκκίνηση τώρα!


Πάντα ενυπόγραφα ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->