Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Υπαρχηγού Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η Υπαρχηγός Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. Υποναύαρχος Linda FAGAN, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο ΡΑΠΤΗ, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακτοφυλακών.

Η Υπαρχηγός Επιχειρήσεων συνοδευόταν από επιτελικά στελέχη της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, διπλωματικό στέλεχος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, καθώς και από τον Πρόεδρο του Propeller Club, ενώ από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Παρασκευάς, o Γενικός Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος ΝΤΟΥΝΗΣ, επιτελικά στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη του Γρ. κ ΥΝΑΝΠ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Αρχηγείο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., η Υπαρχηγός Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. ενημερώθηκε εκτενώς, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, τον υφιστάμενο επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και για τα θέματα ευρύτερου ναυτιλιακού ενδιαφέροντος.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας & Διάσωσης, καθώς και σύντομος πλους με το Περιπολικό Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης 090.
Σχετικά αρχεία:
11021107.doc
DSC_1023.jpg
DSC_1045.jpg
DSC_1207.jpg
DSC_5917.jpg
DSC_5922.jpg
DSC_5930.jpg
DSC_5978.jpg
DSC_5981.jpg
DSC_6001.jpg
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->