Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΕΥΝΑ από το Στρατοδικείο για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων για τη Σαουδική Αραβία Τη διαταγή έδωσε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Η διαρροή των έγγραφων που αφορούσαν στις συνθήκες πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία θα βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας του Στρατοδικείου με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός διέταξε την διενέργεια έρευνας για την διαρροή των επίμαχων εγγράφων που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή.


Το Αναθεωρητικό Δικαστήριο ( Στρατοδικείο) καλείται να ερευνήσει τόσο αν τα συγκεκριμένα έγγραφα ήταν πράγματι διαβαθμισμένα όσο και αν υπήρξε παράνομη διαρροή. Σε πρώτη φάση θα διερευνηθούν τυχόν ευθύνες υπηρετούντων στο στράτευμα και αν διαπιστωθεί ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων, η έρευνα θα συνεχιστεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πριν από λίγες ημέρες έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες πώλησης του επίμαχου στρατιωτικού υλικού.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->