Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ κ. Θ. ΔΡΙΤΣΑ (Εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ως ωμή παρέμβαση στα συνδικαλιστικά δρώμενα χαρακτηρίζει το BLOG limeniki-rota.blogspot.gr την πρωτοβουλία του Θ. ΔΡΙΤΣΑ (Εισηγητή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) να προσκαλέσει στη Βουλή μια εκ των Ενώσεων της ΠΟΕΠΛΣ την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής η οποία είναι γνωστό ότι στηρίζει όλα τα άρθρα του σ/ν .

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ (Εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.): Συμφωνώ ότι ο τελικός κατάλογος πρέπει να είναι εδώ, έστω και αν αδικήσουμε κάποιον. Παρόλα αυτά, ενώ έκανα μεγάλη προσπάθεια για να περιορίσω την πρότασή μου, λέω ευθύς εξαρχής, κυρία Πρόεδρε, ότι η πρότασή μου προσεγγίζει τους 20 φορείς περίπου, γιατί είναι μεγάλο νομοσχέδιο και αφορά πάρα πολλούς κλάδους και έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Προτείνω, λοιπόν, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Σύλλογο Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ΠΕΑΛΣ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ΠΟΕΠΛΣ, αλλά και την , γιατί και εδώ υπάρχουν ιδιαιτερότητες και καλό είναι να μην εξαιρεθούν φορείς που έχουν να πουν κάτι ιδιαίτερο για τα θέματα που τους απασχολούν.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->