Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, Ο ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ "ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ" ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ...ΚΟΜΜΩΤΗΡΊΟΥ!


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, Ο ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ "ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ" ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ...ΚΟΜΜΩΤΗΡΊΟΥ!

PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13/11/2017

Κυρία Χριστοδουλίδου,
αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες δεν έχουν προηγούμενο. Τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι είμαστε εξοργισμένοι με τους συνδικαλιστές και με τα μπλοκ που ο καθένας ελέγχει. Διάβασα λοιπόν το άρθρο από το ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline όπου η κ. Alexia Vourou ως διαχειριστής γράφει:

«OI ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline!!!!! TΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ ΣΑΣ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΓΚΡΙΤΟ» ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ.
ΤΏΡΑ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ »ΛΑΣΠΕΣ» ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ.»
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η κυρία Alexia Vourou ως διαχειριστής του ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline στο ποιο πάνω κείμενο της λέει ότι, οι αρθρογράφοι, οι διαχειριστές και οι συντονιστές του ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΗΦΑΛΙΟΙ είναι και ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ενώ οι αρθρογράφοι των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ είναι ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΠΙΩΜΕΝΟΙ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ. Έτσι δεν είναι; Εκτός αν κατάλαβα λάθος οπότε ζητώ συγνώμη από την κυρία Vourouκαι το έγκριτο σάιτ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline.
Αλλά κ. Χριστοδουλίδου από έλεγχο που έκανα, διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κανένα στέλεχος του Λ.Σ, με τα όνομα Alexia Vourou διαχειριστής,Niki Torosidou διαχειριστής Kwnstantinos Thalassinos Συντονιστής.
Αν λέω αν, κάνω λάθος και υπάρχει συνάδελφος/σα με αυτό το όνομα που αρθρογραφεί παρακαλώ το έγκριτο μπλοκ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗonline να μας πει ποιοι είναι οι ανωτέρω; Που υπηρετούν; Είναι υπαρκτά πρόσωπα; Είναι λιμενικοί; Είναι δημοσιογράφοι; Είναι μαϊμούδες; Είναι τρολ; Τι είναι; Και που είναι; Επιπλέον και σύμφωνα με το εν λόγο κείμενο κυρία Alexia Vourou ως διαχειριστής κάνει κρίση πετώντας κοπριές στον ανεμιστήρα και συγκρίνει το ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ με τα ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ λέγοντας …. για λάσπες κ.λ.π δεν είμαι σε θέση εγώ να υπερασπιστώ, ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ γνωρίζω ότι μπορείτε μια χαρά κ. Χριστοδουλίδου να τους βάλετε στην θέση τους.
Και κάτι ακόμα που γίνεται για πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά δρώμενα. Κυρίες και κύριοι Συνδικαλιστές κατά την διαδικασία των εκλογών μπορείτε να αρθρογραφείτε ως συνδυασμός και να προβάλετε τις θέσεις τις απόψεις την δυναμική σας.κτ.λ
όταν τελειώσουν οι εκλογές και δεν έχετε εκλεγεί δεν έχετε λόγο, ως συνδυασμός αλλά σαν προσωπικότητες.

Ευχαριστώ, για το βήμα κ. Χριστοδουλίδου
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->