Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΒΟΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ....ENΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑNΙΑΣ –ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘ.ΑΠΟΦ.:408/2001(Γεν.Ειδ.1917/2001)

Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΤΡΑ: 31-10-2017

(ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ)

Τ.Κ 2610 10 ΠΑΤΡΑ

ΤΗΛ.: 6936702690

Ε-mail:eplsnde@gmail.com

Ως Ένωση είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τον διαχειριστή του email info@neaplefsi.gr και του διαδικτυακού περιοδικού «ΝΕΑ ΠΛΕΥΣΗ» για τις ενέργειες του και το προεδρείο της ΠΟΠΕΛΣ που ανέχεται αυτές τις πρακτικές.


Καταρχάς μέσω του ανωτέρω email μας ζητήθηκε την 22-10-2017 να γνωστοποιήσουμε στοιχεία της Ένωσής μας με υπογράφοντα τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ Χρήστο ο οποίος μας δήλωνε διαχειριστής της ΝΕΑΣ ΠΛΕΥΣΗΣ.

Στην συνέχεια αποστείλαμε το αριθ.πρωτ.:38/23-10-2017 έγγραφο στην ΠΟΕΠΛΣ προκειμένου να ενημερωθούμε με ποια απόφαση του Δ.Σ της ΠΟΕΠΛΣ τοποθετήθηκε διαχειριστής ο ανωτέρω,χωρίς μέχρι σήμερα να έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Την 28-10-2017 στείλαμε στο email της ΝΕΑΣ ΠΛΕΥΣΗΣ την ανακοίνωση μας με τίτλο «ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ» προκειμένου να ανέβει στο διαδικτυακό περιοδικό για το πολύ σοβαρό θέμα των γεγονότων που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους μετανάστες στον Νέο Λιμένα Πάτρας και η απάντηση που λάβαμε την 30-10-2017 ανώνυμα από το email info@neaplefsi.gr ήταν η εξής (την παραθέτουμε ακριβώς): «Άρθρα – επιστολές με υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτήρες, αλλά και παραταξιακά – συγκρουσιακά, δεν πρόκειται να δημοσιεύονται -Το ίδιο ισχύει και για ανυπόγραφες επιστολές» χωρίς βέβαια να μας εξηγεί ο ανώνυμος τι ακριβώς περιείχε η επιστολή μας και κόπηκε στην λογοκρισία .

Στην συνέχεια ζητήθηκε από την Ένωσή μας να μας γνωστοποιηθούν τα στοιχεία αυτού που μας απάντησε στο email χωρίς βέβαια να λάβουμε ποτέ απάντηση.

Να θυμίσουμε στην νέα διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ ότι ο διαδικτυακός χώρος «ΝΕΑ ΠΛΕΥΣΗ» πληρώνεται από τις κρατήσεις όλων των μελών της και ότι την 21-10-2017επέτρεψε την ανάρτηση μιας εθελοντικής κίνησης του Παραταξιακού ψηφοδελτίου της Ένωσης Αττικής «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ», αλλά ξεχάσαμε αυτή είναι η παράταξη του νυν προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ και προφανώς δεν μετράει.


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


ΤΟ Δ.Σ ΕΠΛΣ ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->