Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΊΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ...Με αφορμή κακόβουλα δημοσιεύματα "άσπονδων φίλων"των τελευταίων ημερών αναφορικά με τα Λιμενικά νέα έχουμε να πούμε τα εξής:

Τα Λιμενικά νέα "κτίστηκαν"προ τεσσάρων ετών με μοναδικό σκοπό να καλύψουν την ανάγκη επικοινωνίας θεμάτων που σχετίζονται με το ΥΝΑΝΠ και το ΛΣ.

Επιπρόσθετα ήρθαν να "δώσουν"την δυνατότητα στα στελέχη του ΛΣ να επικοινωνήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική τους καθημερινότητα και δυστυχώς δεν έχουν άλλο τρόπο να τα επικοινωνήσουν.

Περαιτέρω ήρθαν για να επισημαίνουν πράξεις ή παραλείψεις της εκτελεστικής εξουσίας,κακές διοικητικές πρακτικές αλλά και αυθαίρετες ενέργειες της διοίκησης,επ ωφέλειά πάντα των στελεχών αλλά και του οργανισμού.

Το μεσοδιάστημα αυτό της λειτουργίας μας  προσπαθούμε έντιμα και δεοντολογικά στο πλαίσιο του πλουραλισμού να φιλοξενούμε όλες τις απόψεις και ταυτόχρονα να διατυπώνουμε ελεύθερα και την δική μας άποψη που κατ ανάγκη δεν είναι απαραίτητο να βρίσκει όλους σύμφωνους.

Η άσκηση αυστηρής ενίοτε κριτικής στις ηγεσίες πολιτική και στρατιωτική καθώς τους φορείς του συνδικαλισμού φαίνεται να ενοχλούν,τους ως άνω φίλους μας.

Δυστυχώς όμως γι αυτούς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το δικαίωμα στην άποψη μας όπως θα διεκδικούμε και για τους ίδιους το δικαίωμα να διατυπώνουν την δική τους άποψη.

Εκείνο που δεν θα επιτρέψουμε είναι την λάσπη και τους εκβιασμούς....

Καθόσον αφορά την ανωνυμία και τα περί κουκούλας κάθε σχόλιο είναι περιττό!

LIMENIKANEA.GR
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->