Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΘ/ΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Καταργείται λοιπόν για το ΛΣ? Μια ηθική αμοιβή μας είχε μείνει πάει και αυτή!

  ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Διαβάζοντας το ΦΕΚ με τον κανονισμό 81/17 περί στολών και μεταλλίων του ΛΣ διαπίστωσα ότι ενώ έχει ως σχετικό το ΝΔ 376/74 περί στρατιωτικών μεταλλίων δεν γίνεται καμία αναφορά και δεν έχει περιληφθεί το μετάλλιο του άρθρου 10 του ΝΔ ΄΄Μετάλλιο ευδοκίμου υπηρεσίας Ανθ/στών και Υπαξ/κων΄΄ το οποίο απονέμεται ως εξής:

 Το Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας απονέμεται στους μονίμους στην ενέργεια Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς για ευδόκιμη υπηρεσία. Διακρίνεται σε τρεις τάξεις όπως παρακάτω: Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας Α' Τάξεως: 

Απονέμεται στο βαθμό του Ανθυπασπιστή. Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας Β' Τάξεως: Απονέμεται στο βαθμό του Αρχισμηνία ή Αρχιλοχία ή Αρχικελευστή. Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας Γ' Τάξεως:

 Απονέμεται στο βαθμό του Επισμηνία ή Επιλοχία ή Επικελευστή μετά τη συμπλήρωση οκταετούς υπηρεσίας. 

Το εν λόγω μετάλλιο μέχρι σήμερα έχει απονεμηθεί σε πληθώρα στελεχών όπως και σε εμένα. Με τον κανονισμό 81 αυτό δεν αναφέρεται πουθενά άρα δεν υπάρχει πλέον.

 Καταργείται λοιπόν για το ΛΣ? Αυτά που έχουν απονεμηθεί θα παραμείνουν ή θα καταργηθούν? 

Μια ηθική αμοιβή μας έμεινε πάει και αυτή!
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->