Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΞΙΛΕΩΣΗ Ή ΚΑΠΗΛΕΙΑ Εμείς για άλλη μια φορά λέμε συγχαρητήρια σε όλα εκείνα τα στελέχη ΛΣ, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που δούλεψαν σκληρά..και ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, έστω και αν δεν έχουν την υποστήριξη και τα μέσα που πραγματικά έχουν ανάγκη.ΕΞΙΛΕΩΣΗ Ή ΚΑΠΗΛΕΙΑ

Δεν θα σχολιάσουμε τα επικοινωνιακά τερτίπια περί του «επικεφαλής» στην πρόσφατη επιχείρηση σύλληψης ταχυπλόου με ινδική κάνναβη, προκειμένου βελτιωθεί η εικόνα του κ. ΑΛΣ μετά τα συμβάντα στη Βουλή.

Καλό θα είναι πάντως να χρήζονται ως επικεφαλής αυτοί που είναι εντεταλμένοι και όχι πρόσωπα, που θεσμικά -πέρα από ρόλο της εποπτείας- δεν το επιτρέπει η Ιδιότητά τους.

Αλήθεια έχουμε την απορία, ο κ. Γενικός Επιθεωρητής Λ.Σ. συμφωνεί ότι η τελευταία επιχείρηση του Λιμενικού, αποτελεί την μεγαλύτερη επιχείρηση σύλληψης διακινητών ινδικής κάνναβης;


Εμείς για άλλη μια φορά λέμε συγχαρητήρια σε όλα εκείνα τα στελέχη που δούλεψαν σκληρά επί μακρό χρονικό διάστημα, συγχαρητήρια σε εκείνα τα στελέχη που διακινδύνεψαν την ζωή τους για την επιτυχία της αποστολής και ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, έστω και αν δεν έχουν την υποστήριξη και τα μέσα που πραγματικά έχουν ανάγκη.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->