Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΤΑΛΣ: ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΣ ΟΜΗΡΟΙ ΜΙΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...Όπως έχουμε ξαναγράψει από τον περασμένο Μάρτιο σε ομηρία βρίσκονται τα στελέχη του ΛΣ που αποστρατεύτηκαν.

Δυστυχώς από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καταβληθεί στους δικαιούχους η δικαιούμενη από το ΤΑΛΣ εφάπαξ παροχή και για την οποία για χρόνια κατέβαλαν τις ανάλογες εισφορές.

Το αυτί  της πολιτικής ηγεσίας δεν φαίνεται να "ιδρώνει" αφού δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται αφενός την ανάγκη και αφετέρου την υποχρέωση να νομοθετήσει για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει,με αποκλειστική ευθύνη των κυβερνώντων.

Ακόμη και στο πρόσφατο ψηφισθέν νομοσχέδιο δεν έφεραν, όπως είχαν δεσμευθεί,την απαιτούμενη σχετική διάταξη , με αποτέλεσμα σήμερα επί ματαίω να αναζητείται από τους υπηρεσιακούς παράγοντες ο λόγος αφού το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ήταν θετικό,αλλά και η λύση.

Οι απαντήσεις που οι συνεργάτες του υπουργικού γραφείου ψελλίζουν ως δικαιολογία,αστείες.

 Τελικά η ενεστώσα πολιτική ηγεσία για άλλη μια φορά 'συλλαμβάνεται" κατώτερη των περιστάσεων και των αναγκών,επιδεικνύοντας μια ακατανόητη ολιγωρία για το θέμα,εκτός και εάν κάτι άλλο συμβαίνει. 
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->